A gólyatáborban mindenen részt kell venni?
8 hónapja autóbalesetem volt és a lépemet kivették, a műtétnek nagyon csúnya nyomai vannak, még csak most gyógyul igazából.
Egyetemi gólyatáborban kötelező részt venni a strandolós, vagy olyan programokban ahol félmeztelenül kell lenni?
Sajnos undorító a varrat meg a seb és nem akarom hogy mindenki azt bámulja... :S
Köszi!

Én is idén megyek gólyatáborba, hasonló a problémám :/
Eddig mindenki azt mondta nekem, hogy csak azt csinálom amit akarok.
Kényszeríteni biztos nem fognak, csak kérdés, hogy mennyire tetszik ez a többieknek és mennyire néznek ki emiatt.
Én vacillálok még azon, hogy érdemes így elmenni, vagy jobban járok ha inkább nem különcködök ott. :-(

Nem tudom, melyik egyetemre mész táborba. De ha a csoportvezetőknek szólsz, hogy neked ilyen problémád van, akkor a "veszélyes" játékokból, túrákból kapsz felmentést.
Miskolcon pl, nem gólyatábor van hanem balekhét, ott a firmák elég közvetlenek és megértőek ilyen esetben.
Amúgy meg csak azt tudom mondani, hogy ne szégyelld, hogy van egy sebhelyed. 8 hónapja történt, egyre jobban halványulni fog. Nem te tehetsz róla. Persze először kérdezősködni fognak, de utána nem a sebhelyed fogja a többieket érdekelni. Téged akarnak megismerni, nem a sebhelyedet =).

előző vagyok! =). én sötét balek! =).
Bocsánatot kérek az erre tévedő a Mélyen Tisztelt Isteni Fényben Tündöklő Dicső Firmák Fényes Koszorújától!
Kis betűvel írtam a FIRMA szót. Mérhetetlen sötétség. De mivel balek vagyok, remélem megbocsátanak, javítottam hibámat. =).
Köszönöm a válaszokat. :)
Akkor ez lesz szerintem, megmutatom a csoportvezetőnek és remélem megérti... Csak tényleg, ne nézzenek ki emiatt.
Egyébként tudom, hogy nem kéne szégyellnem de sajnos nem tudok mit csinálni.. Múlthéten kimentem strandra és minden 2. ember megbámulta. Nagyon zavaró volt és tudom hogy nagyon ronda. Bár az idegenek nem nagyon érdekelnek, mert őket úgysem látom többet, de a leendő csoporttársaim nem akarom hogy ezzel azonosítsanak, ha meglátnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!