Legális az ilyen testnevelésórán?
Figyelt kérdés
Heti öt testnevelésórából három alkalommal elmegyünk futni, dohánygyár köré. Iskolától kb. 200 méterre van, van az iskolának sportcsarnoka, udvara. 3 kört kell futni, egy kör kb. 1 kilométer, a járda nagyon rossz minőségű, akár balesetveszélyes is, főleg most ősszel a gesztenyefák körben, minden tele levéllel és gesztenyével, de a legrosszabb a tömény dohányszag, amitől én személy szerint fulladok. Nem számít a hideg, akkor is kimegyünk, jegyet kapunk rá. A lényeg az, legális-e? főleg, hogy a diákok egyike sem szívesen csinálja. Válaszotokat köszönöm!2018. okt. 3. 13:25
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, annó mi is futottunk a templom körül meg a parkban, senkit nem kérdeztek, hogy szívesen csinálja-e, és egyszer beírt egy anyuka, hogy miért az utcán, a bűzben futunk, visszaírtak neki, hogy az ózondús parkban tesszük, és ezzel lezárták. Manapság meg a gyerekeim futkosnak a suli melletti üres piactéren. Nekem semmi gondom ezzel.
2/4 anonim válasza:
A szülők írjanak petíciót, menjenek be az igazgatóhoz, tankerülethez. Kérjék el a helyi tantervet, tanmenetet, biztos, hogy nem ez van benne, erre nem fognak tudni értelmes választ adni. Csak azt, hogy nincs tornaterem, de arra keressenek biztonságos megoldást.
3/4 anonim válasza:
Nem, illegális, hívjátok a TEK-et.
4/4 anonim válasza:
:D Huh! De, sokan nincsenek tisztába a legalis/illegális szò fogalmával!
A ezlőttem lèvőnek zöldkéz, 3at id adtam volna!
.
A kérdezőnek:
A dohànygyàr eleve nem abból áll hogy cigiznek! De, ha valòban orrfacsaró az szmog arra fele akkor lépni kell! Összefogásos, sztàjk! Iràny minden tanuló az igazgatósagra. Ennyi!
(Cristian)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!