Igaz az, hogy az OKJ tanfolyamokert 22 eves kor alatt nem kell fizetni, ingyenesen elvegezhetoek? Kapok melle diakigazolvanyt, vagy valamit amivel olcsobb peldaul a berlet?
Figyelt kérdés
Smink vagy fodrasz OKJ szeretnek elvegezni, ha valaki tud valami jot, akkor azokat az informaciokat is megkoszonom😬 (Budapest)2018. szept. 27. 15:55
1/3 A kérdező kommentje:
jaa es kozmetikus, az veletlen kimaradt😁
2018. szept. 27. 16:25
2/3 anonim válasza:
En csak annyit tudok, hogy az un. iskolarendszeru OKJ-s kepzeseket tamogatja az allam es nappalin szerintem biztos kapsz diakot is. A felnott kepzesi rendszert nem. A pontos korhatart nem tudom, de 22 alatt szerintem biztos ingyenes.
Nezd meg, hogy a kivalasztott kepzesed iskolarendszeru-e, mindenkeppen olyat keress.
Sajnos sulit nem tudok ajanlani, nezd meg az Orszagos Kepzesi Jegyzekben (OKJ). Szerintem azon a honlapon talan irnak a tamogatasi rendszerrol is.
3/3 anonim válasza:
Ennél azért bonyolultabb, nem minden esetben ingyenes az okj képzés, csak ha iskolarendszerű felnőttoktatásban veszel részt.. erről itt írnak tömören de érthetően: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!