Vannak ingyenes spanyol nyelv tanfolyamok?
Nagyon megszeretnék tanulni spanyolul, haladó szintig, vagyis legalább addig amíg egy bonyolultabb párbeszédet letudnék folytatni valakivel.
VISZONT
Az a baj ezzel az egésszel, hogy Győrben nem találtam tanfolyamot ami ingyenes lenne, ugyanis nem tudok jelenleg kifizetni annyi pénzt nyelvtanárra meg tanfolyamokra.
(A trollkodó és kötekedő válaszolók kérem kíméljenek, segítséget szeretnék kérni és nincsen kedvem olvasni a negatív kommenteket:/, segítőknek előre is köszönöm!:D)
En igy tanultam:
- megvettem a spanyol kisokost (parszaz ft)
- letoltottem a kedvenc sorozatomat spanyol nyelven magyar es spanyol feliratot is toltottem le hozza amiket kinyomtattam, es azt elemezgettem, neztem.
Eleinte az 50 perces epizodot kb. 1 honap alatt neztem meg ujra, mert minden egyes mondatnal meg kellett allitanom es elemeznem a mondatokat (kiszotarazni a szavat meg hogy mi a logikaja benne, hogy kell osszerakni egy mondatot).
De ahogy szepen lassan haladtam es bovult a szokincsem, egyre ritkabban kellett megallitanom a filmet.
Utana pedig mar eljutottam egy olyan szintre hogy kikapcsolhattam a feliratot es ugy nezhettem a filmet, csak neha kellett visszakapcsolnom.
Nem akarok hülyeséget mondani, de tuti nincs ingyenes nyelvtanfolyam, tanár.
Ha ilyenekre most nincs pénzed, akkor vegyél valamilyen könyvet, oktatócsomagot, ezek maximum 10 ezer forintok, de van olcsóbb is, 3-4 ezer forintért. Vagy menj be a könyvtárba és nézz szét ott. Az interneten is keresgélhetsz anyagokat. Ezek átmeneti megoldásként jók, amíg lesz pénzed egy olcsóbb tanárra vagy tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!