Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Töri érettségin a forrásból...

Töri érettségin a forrásból össze lehet szedni egy kettest?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tanultam törire és nem is vagyok jó belőle.

A forrásból meg lehet csinálni egy kettest?

Kihúzom a tételt megkapom a forrást hozzá és arról konkrétan miket kell irni? Holnap érettségizek :S

Segítsetek pls

2010. jún. 22. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mindent írj le/mondj el, ami eszedbe jut! ne tőmondatokban beszélj. és valami pussz gondolatot tegyél hozzá, úgy értem, hogy következtess a forrásból. úgy emléxek, hogy az atlaszt is lehet használni, abban meg csomó évszám benne van.

sok sikert!

2010. jún. 22. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

még jobbat is:D

matek emeltre készültem nagyon,megfizikára,tettem magasrol a törire,ténylegesen semmit nem tanultam rá...amit adnak plusz atlasz,4est összehoztam (pedig évközben sem tanultam soha,gyűlöltem a törit mindig is)

sok sikert

majd ird meg mi lett

2010. jún. 22. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én lazán összeszedtem. Kihúztam az egyetlen tételt amit nem tudtam töriből. Kb 3 mondatot mondtam, de azt is kb a számba adták. 41% lett a legvége.

Még jó, hogy a törinek semmi köze nem volt a későbbi tanulmányaimhoz, ezért nem is érdekelt, hogy hogyan sikerül.

2010. jún. 22. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hát nem biztos, így még simán húzathatnak veled póttételt... bnőm is tudott azért vmit a tételből és húzattak vele újat...a forrás önmagában nem elég.
2010. jún. 22. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ.Az én forrásom egy Mátyás szobor volt,meg kódexrészlet :O Max.lett :P
2010. jún. 22. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tanultam törire, a tételem a nagy francia forradalom kirobbanásának oka, mondom remek. Forrás, a Száray törikönyvből volt:D Így nagyon könnyű volt, nem tudom, hogy a tanár elnézte-e vagy mivan, mert a többieknek baromi szar lett a töri szóbelijük.
2010. jún. 22. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát én a törire az égvilágon semmit nem készültem! Ott van az atlasz és a forrás ebből mindent ki lehet írni. Am én a múlt héten szóbeliztem és pont egy olyat húztam amiről azelőtt még nem is hallottam és mégis max pontot kaptam és az 5-ös is meglett. :)
2010. jún. 22. 21:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó azért remélem egy kicsit túlzol, mert elég hihetetlenül hangzik , hogy soha nem hallottál róla és atlaszból meg forrásból összenézve hibátlan lett:)
2010. jún. 22. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

az én forrásom Jézus hegyi beszéde volt.+atlaszban semmi adat.

am. a téma a kereszténység elterjedése...még jó,hogy felkészültem belőle,de még így is cs 58 pontot kaptam.

2010. jún. 22. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én forrásból 4-est írtam:)
2010. jún. 22. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!