Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Le lehet szóbelizni úgy...

Le lehet szóbelizni úgy informatikából hogy még nem is láttad a tételeket? Ugy hogy nem is tudod a témaköröket?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről?

Valaki ment már így érettségizni bármiből, hogy nem is tudta a tételek címét se?

És sikerült?

2010. jún. 22. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
hát... elvileg le, hha évközbe jó voltál, bár a tételtémaköröket nekünk kiadták anno.
2010. jún. 22. 21:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó hanem az egyik ismerősömről...2éve nem is tanult infót (nem volt órája)

a gyakorlati részén nem érte el 30pontot se, de elég lenne neki egy 3pontos felelet a ketteshez.

Csakhogy nem tanult semmit és holnap érettségizik. (és egyébként tök nem izgul)

2010. jún. 22. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:

huha, jól fogja fel :/ azért 3 pontot csak sikerül összehoznia, ha kedvesek a tanárok akk segítenek neki, kérdéseket tesznek fel stb..

am sztem az info szóbeli a legnehezebb, írásbelije nagyon könnyű, 8 tárgyból van érettségim, és infóval szenvedtem legtovább.. szval tapasztalat :D elsó vtam.

2010. jún. 22. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Tavaly ez volt nekem.

Elkértem osztálytársamtól egy kidolgozást, ami csak a fele tételt tartalmazta.

Azonban infón kihúztam egy olyat, ami se kidolgozva nem volt, sőt nem is tudtam, hogy benne van a tételsorban.

100% lett, mert anno sokat foglalkoztam az informatikával, ez pedig egy igen jó téma volt. :D

2010. jún. 22. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:

az én forrásom Jézus hegyi beszéde volt.+atlaszban semmi adat.

am. a téma a kereszténység elterjedése...még jó,hogy felkészültem belőle,de még így is cs 58 pontot kaptam.

2010. jún. 22. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.ne haragudj ezt nem ide akartam.:S:S:D:D
2010. jún. 22. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
jézus hegyi beszéde xDDD
2010. jún. 23. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!