Le lehet szóbelizni úgy informatikából hogy még nem is láttad a tételeket? Ugy hogy nem is tudod a témaköröket?
Mi a véleményetek erről?
Valaki ment már így érettségizni bármiből, hogy nem is tudta a tételek címét se?
És sikerült?
Nem rólam van szó hanem az egyik ismerősömről...2éve nem is tanult infót (nem volt órája)
a gyakorlati részén nem érte el 30pontot se, de elég lenne neki egy 3pontos felelet a ketteshez.
Csakhogy nem tanult semmit és holnap érettségizik. (és egyébként tök nem izgul)
huha, jól fogja fel :/ azért 3 pontot csak sikerül összehoznia, ha kedvesek a tanárok akk segítenek neki, kérdéseket tesznek fel stb..
am sztem az info szóbeli a legnehezebb, írásbelije nagyon könnyű, 8 tárgyból van érettségim, és infóval szenvedtem legtovább.. szval tapasztalat :D elsó vtam.
Tavaly ez volt nekem.
Elkértem osztálytársamtól egy kidolgozást, ami csak a fele tételt tartalmazta.
Azonban infón kihúztam egy olyat, ami se kidolgozva nem volt, sőt nem is tudtam, hogy benne van a tételsorban.
100% lett, mert anno sokat foglalkoztam az informatikával, ez pedig egy igen jó téma volt. :D
az én forrásom Jézus hegyi beszéde volt.+atlaszban semmi adat.
am. a téma a kereszténység elterjedése...még jó,hogy felkészültem belőle,de még így is cs 58 pontot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!