Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi bizonyítvány átadásr...

Érettségi bizonyítvány átadásra mibe kell menni?

Figyelt kérdés

Nem a saját iskolámba megyek, mert már tavaly érettségiztem. Az Oktatási Hivatal tárgyalójában fogják átadni.

Mehetek rövidnadrágba, pólóba, vagy azért jobban ki kéne öltözni? A szóbeliken se volt senki öltönybe, csak fehér ingbe.

2010. jún. 22. 18:44
 1/8 anonim válasza:
89%
Szerintem ünneplő ruhába.
2010. jún. 22. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem öltözz ki, a rendes bizonyítvány átadásánál is ki kell. Meg furán néznél ki egy tárgyalóban Hawaii ingben, klaffogós papucsban meg rövidgatyában. :D
2010. jún. 22. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Hú, még jó, hogy megkérdeztem :D

Amúgy 6 óra időintervallumot adtak át, szóval csak be kell menni, aláírni egy papírt és odaadják. Nem lesz ünnepélyes átadás...hát nem tudom. Még várok válaszokat :D

2010. jún. 22. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Inkább öltözz ki, az a biztos. Egy fehér ingbe nem halsz bele, és inkább legyél túlöltözve, mint hogy ott égj :)
2010. jún. 22. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
a középutat választanám:D valami sötétebb farmer, esetleg fekete sportcipő és egy ing, valami világos, szerintem megfelelő, ha nem lesz ünnepélyes átadás.
2010. jún. 22. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
12%

Én nem öltöznék ki. Most komolyan, mi ez az átadás? Odamész, a titkárnő megmutatja, hogy itt írd alá, aláírod, köszönsz, kimész.

Semmivel nem ünnepélyesebb alkalom, mint bemenni és megkérdezni tőle, hogy hol találod xy-t.

2010. jún. 22. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mégis csak egy hivatalBA fogsz menni, úgyhogy szerintem hosszú nadrágBAN és ingBEN menj.
2010. jún. 22. 19:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát igen, tényleg ennyi lesz. Csak a titkárnő aláírat velem egy papírt, hogy átvettem, odaadja, és kész.

Azért az iskolában más természetesen, ott az egész tanári kar, ünnepélyes átadás stb... De itt nincs semmilyen alkalom, csak egy bizonylatot veszek át.

Kiöltöznék én, csak elég messze veszem át és utána más programom lenne. Ha hazautazok és vissza akkor kiesik kb. 2 óra :-(

2010. jún. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!