Érettségi bizonyítvány átadásra mibe kell menni?
Nem a saját iskolámba megyek, mert már tavaly érettségiztem. Az Oktatási Hivatal tárgyalójában fogják átadni.
Mehetek rövidnadrágba, pólóba, vagy azért jobban ki kéne öltözni? A szóbeliken se volt senki öltönybe, csak fehér ingbe.

Hú, még jó, hogy megkérdeztem :D
Amúgy 6 óra időintervallumot adtak át, szóval csak be kell menni, aláírni egy papírt és odaadják. Nem lesz ünnepélyes átadás...hát nem tudom. Még várok válaszokat :D

Én nem öltöznék ki. Most komolyan, mi ez az átadás? Odamész, a titkárnő megmutatja, hogy itt írd alá, aláírod, köszönsz, kimész.
Semmivel nem ünnepélyesebb alkalom, mint bemenni és megkérdezni tőle, hogy hol találod xy-t.

Hát igen, tényleg ennyi lesz. Csak a titkárnő aláírat velem egy papírt, hogy átvettem, odaadja, és kész.
Azért az iskolában más természetesen, ott az egész tanári kar, ünnepélyes átadás stb... De itt nincs semmilyen alkalom, csak egy bizonylatot veszek át.
Kiöltöznék én, csak elég messze veszem át és utána más programom lenne. Ha hazautazok és vissza akkor kiesik kb. 2 óra :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!