Az egyetemi évfolyam felelős tanár miért nem viselkedik úgy mint egy osztályfőnök?
Figyelj. Az egyetem nem közoktatás. Csoportfelelős, az amugy mi? Minden targyhoz van egy vagy mi? Az egyetemi oktató teljese más mint egy középiskolai tanár. Neki egészen más dolga van.
Szerintem neked olyan helyre kéne jarnod, ahol mentoralás van.
22L
Én másodévesen tudtam meg, hogy amúgy nekünk is van évfolyamfelelősünk... :) Ráadásul olyan oktató, aki nem is tanított minket.
Ez inkább csak formalitás, ahogy írták is, itt már nincs ideje az oktatóknak ilyen foglalkozásokra, tekintve hogy nagy részük e mellett még kutat vagy dolgozik - attól függ, milyen karon vagyunk.
Az meg a másik, hogy nézik olyan felnőttnek az embert, hogy ha valamivel nincs tisztában, meg tud kérdezni egy felsőbbévest, vagy az illetékes szervet.
Arról meg pláne ne beszéljünk, hogy ez az oktatónak kötelessége lenne, vagy illene neki... mert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!