Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemi évfolyam felelős...

Az egyetemi évfolyam felelős tanár miért nem viselkedik úgy mint egy osztályfőnök?

Figyelt kérdés
Miért nem ad tanácsot miért nem segít a papír intézésében miért nem tart olyan órát ahol a csoportjával megbeszéli a csoporttal kapcsolatos ügyeket? Tarthatna osztályfőnöki órát akár.
2018. szept. 16. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincs ilyen titulus. 250-en kezdtünk annó a félévben, aki nem tudja ezeket az infókat maga megszerezni, akkor annak nincs helye felnőttoktatásban. Annyira piti dolgok voltak, neptunban/etr-ben minden fent volt, plsz HSZI meg a HÖK is kiírja a dolgokat
2018. szept. 16. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj. Az egyetem nem közoktatás. Csoportfelelős, az amugy mi? Minden targyhoz van egy vagy mi? Az egyetemi oktató teljese más mint egy középiskolai tanár. Neki egészen más dolga van.

Szerintem neked olyan helyre kéne jarnod, ahol mentoralás van.

22L

2018. szept. 17. 02:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én másodévesen tudtam meg, hogy amúgy nekünk is van évfolyamfelelősünk... :) Ráadásul olyan oktató, aki nem is tanított minket.

Ez inkább csak formalitás, ahogy írták is, itt már nincs ideje az oktatóknak ilyen foglalkozásokra, tekintve hogy nagy részük e mellett még kutat vagy dolgozik - attól függ, milyen karon vagyunk.

Az meg a másik, hogy nézik olyan felnőttnek az embert, hogy ha valamivel nincs tisztában, meg tud kérdezni egy felsőbbévest, vagy az illetékes szervet.

Arról meg pláne ne beszéljünk, hogy ez az oktatónak kötelessége lenne, vagy illene neki... mert nem.

2018. szept. 17. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!