Karrier? 35 évesen nincs végzettségem és munkatapasztalatom!
A szüleim tehetősek, eddig eltartottak és most is eltartanak..szóval jól elvoltam 25 éves koromig....bejártam a világot, csajoztam, buliztam stb.
25 évesen mentem osztatlan egyetemre 5 év....és még mindig nem fejeztem be, a csúszások miatt talán idén államvizsgázhatok!
Ebből lesz valami hátrányom később? Diplomaosztó után még futhatok be karriert? Nem égő 10 év alatt elvégezni 5 évet? A diplomám ugyanolyan értékű mint aki időben végzett?
Versenyhátrányod lesz, mert más 35 évesen már bő 10-14 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. (persze nyilván egyetemtől is függ. Műszakin / orvosin szerintem ez szinte behozhatatlan hátrány, de biztos van ahol nem)
Egy interjún biztos rákérdeznek, hogy vajon mi tartott ennyi ideig.
2004-ben diplomáztam és benne van a diplomában, hogy mettől meddig jártam. Persze ez változhatott.
De tökmindegy. A hazugság úgyis kiderül, az ilyen dolog nem marad titokban.
Nagy kérdés, hogy milyen diplomád lesz és mit akarsz majd dolgozni?
Férjem informatikai cégnél manager, és már többször bele láttam, hogy válogatja az embereit. Iszonyat sokat számít a tapasztalat és, hogy megszakítás nélkül dolgozzon valaki, és, hogy ne egyik cégtöl a másikig futkosson.
Persze, ha egy fiatal jön akinek kevés tapasztalata van azt is felveszi ha olyan embert keres aki alap feladatokat el tud látni. De persze a fizetés is jóval jóval kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!