Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így akkor nem is mehetek...

Így akkor nem is mehetek nappali képzésre?

Figyelt kérdés

Tavaly elkezdtem egy OKJ-t, de egyéb magánéleti problémák miatt sajnos az egyik napon nem tudtam részt venni a tanításon, ami miatt évvégen nem engedtek át. Gondoltam mindegy, úgysem az én világom ez a szakma, majd megyek egy másikra.

A másik 1 éves ráépülős lenne és most iratkoznék be, amit engednek is, mert van hely nappali tagozatra, viszont az oldalon azt írják: a második szakma megszerzését esti tagozaton szervezik.

Bár én nem fejeztem be az első OKJ-t, de gondolom ez akkor is 2.nak számít.

Hétfőn megyek beiratkozni. Számítsak arra, hogy közlik majd velem, nem iratkozhatok be, csak estire?

2018. szept. 15. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha az elsőből nem kaptál bizonyítványt, akkor a mostani ugyanúgy elsőnek fog számítani.

Amúgy

2018. szept. 15. 08:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Kaptam. Legalábbis beírták a bizonyítványomba a jegyeket és hogy az egyikből nem értem el az óraszámot
2018. szept. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!