Mit kellene írni még az önéletrajzba?
Figyelt kérdés
Az ilyen dolgokkal nagyon nem vagyok képben...Most végeztem el egy szakmát,jelentkeztem tanfolyamra, kaptam levelet hogy mikorra jelenjek meg, és vigyek önéletrajzot de egyáltalán nem tudom hogy mit írjak bele az alapadataimon kívül...2018. szept. 9. 21:32
1/3 anonim válasza:
Fenyezd magad. Ennyi.
Negatív dolgokat semmiképp se írj bele.. (pl egyszer megbuktam matekbol) ilyesmiket ne. A lényeg , hogy írj bele dolgokat,amik oda valók. Fenyezd önmagad. Keress rá a neten,hogy hogy kéne egy önéletrajznak kineznie. Sok megy a kukába már az első másodpercben...Ne rontsd el.
2/3 anonim válasza:
Én letöltöttem egy sablont, szerintem tökéletes a célra. Azon látod is, miknek kell rajta szerepelni.
3/3 anonim válasza:
Van 120 ezer sablon. Viszont tapasztalat nélkül igazából nem nagyon lehet erős önéletrajzot írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!