Milyen az elet a kollegiumban? Sok szabaly van?
Tobb kozepiskolat is kineztem mar, ami tetszik, de az a baj veluk, hogy tul messze van. Ezert jutott eszembe a kollegium. de igazabol meg mindig nem vagyok biztos benne, hogy a kollegium jo lesz-e nekem?
Vonattal bejarni a suliba 3 ora lenne. Plussz meg keso este amikor vegzek akkor is 3 orat vonatozni meg, aztan hulla faradtan hazaernek, es mar se tanulni, se vacsizni, se furodni, se semmire nem lenne idom annyira elfaradnek. Es hajnalban kelhetnek is, ha nem akarok elkesni. Tehat akkor hajnali 4-kor kene kellnem, es alig aludnek valamit. De a kollegiumtol egy kicsit felek, mert eleg visszahuzodo vagyok, es fura lesz, hogy tavol leszek a csaladomtol, es nem fog senki sem mindennap hazavarni finom etellel, csak hetvegen. A kozos furdest sem szeretem. Nem szeretnem, hogy mas lanyok nezzenek engem ahogy furdok. Es mivan, ha egy olyannal raknak egyszobaba akivel joban leszunk, meg kedves, de az csak latszat, hogy kedves es a parnaval megfojt almomban. Mert hat nem lehet tudni.
Ellegge paranoias vagyok, de nagyon tetszenek azok a sulik amiket kineztem. Szoval ne nezzetek hulyenek lecci :D
Ja es meg par kerdes:
Ha mondjuk suli es tanulas utan elszeretnek menni egy kicsit setalni vagy bevasarolni akkor elengednek par orara?
A szobat alvasnal bekell zarni?
Este mar eggyaltalan nem engednek ki (nem bulizni, hanem mondjuk egy kis esti setara?)
Ha mondjuk ugy dontok, hogy nehany napig egy heten nem alszok ott a koliban, hanem vonattal hazamegyek, akkor azt megengedik? Par napra elengednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!