Otthon, egyedül, munka mellett mit érdemes tanulni?
A munka melletti állandó tanulástól, Profession bújástól vagyok kimerülve, meg attól, hogy a szabadságaim vizsgákra és állásinterjúkra mennek. Attól, hogy ezek feleslegesek voltak, kétségbeesett.
Van, aki szeret pörögni, sőt, igényli, mert unatkozna. De nem mindenki ilyen!
Azt hiszed, én nem mentem át ezen? Évekig vegetáltam otthon egy halva született projekt fölött, nem azért írtam le mindazt, ami leírtam, mert überf@asza vagyok, hanem mert ezt már rég végigzongoráztam. 5 év ment el az életemből, a tizes és huszasaimból azzal, hogy nem bírtam semmibe belekezdeni, mert valami mindig visszahúzott. Abszolút kiégés! De ezen a ponton túl kell tudni lendülni, meg KELL találnod magad, és ezt csak úgy teheted meg, hogy kipróbálod a lehetőségeidet. Saját bőrömön tanultam meg, hogy ebben a büdös ég világon senki nem fog segíteni, és vért hugyoztam, mire eddig eljutottam. Nem magától élvezem a pörgést, hanem megtanultam élvezni, mert tudom, hogy ez vezet el a célomhoz, de ha nincs célod, mi vezessen végig bármelyik úton is?
Nem rosszindulatból írtuk, amit írtunk, hanem (azt hiszem többségében) tapasztalatból. Elvileg erről szól a GYK, nem?
Igazán pörgést nem szeretnék, akkor már maradjon az "alantas" munka.
Lehet pörgés, de csak kicsi.
Nincs célom.
Nem szeretek dolgozni.
Hegyen, erdő közepén élnék, kis kerttel, a fényképezőgépemmel, a tűzhelyemmel, a sportcuccokkal és egy laptoppal. Esetleg kutyával, macskával mindenképp.
Miután ez nem így működik, minden más kompromisszum nekem.
Engem 3 óránál tovább semmi se köt le.
Az álomvilágomban is lehet, hogy 3 hónapig folyton fotóznék, majd fél évig egyáltalán nem.
Kompromisszum.
Így is megszerettem magát az irodai környezetet, pedig otthon 20 percenként felugrottam a géptől és nem szeretek a 4 fal között lenni.
Biztonságos utat szeretnék, de olyat, amibe nem roskadok közben bele.
Attól még családi okokból nem jövök ki biztonságosan a keresetemből, attól még napi 9 órában majdnem meghalok a munkahelyemen az unalmas munkától és attól még, ha ez megszűnik, bármiért, ott állok a munkaerőpiacon nulla értékes tapasztalattal...
Semmi se köt le, a fotózás vagy a főzés se kötne...
De most adatokat másolni jobb - úgy, hogy közben ellenőrizgetni is kell, nagyfokú koncentráció, az-e az adat, ami kell, mindenhova odagörgettem-e,
Vagy valami változatos munka?
Amiben pl. nem épül le az agyam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!