Azt a nyelvvizsgát amit emelt angol érettségi (jeles) után megkapok, azt hol fogadják el?
Figyelt kérdés
Érdemes azzal erölködnöm emelt angol érettségi vagy menni tanfolyamra és úgy megszerezni a középfokút?2010. jún. 21. 21:55
1/8 anonim válasza:
emelt szinten, ha 60%-ot vagy afelett érsz el középfokú nyelvvizsgát kapsz
-"- , ha 80%-ot vagy afelett érsz el felsőfokú
nyelvvizsgát kapsz
Ezek elismert nyelvvizsgák, azt hiszem origós C-típusú
2/8 anonim válasza:
Középfokút kapsz emelt szintű érettségi után. Felsőfokút akkor kapsz ha plusz két tantárgyat az adott nyelven teszel le, a min. 60%-os nyelvi érettségi mellett.
Szerintem mindenhol elfogadják, nekem is az érettségim mellett van a nyelvvizsgám.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy hogy kapom meg csak az érdekelne, hogy ezt is elfogadják-e mint a többit(telc meg ilyeneket).
2010. jún. 21. 23:13
5/8 anonim válasza:
Kedves utolsó: mivel államilag elismert nyelvvizsga, ezért mindenhol az országban elfogadják.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Utolsó: baj van a szövegértéseddel, itt a KÖZÉPSZINTŰ érettségiről van szó, és arról, hogy annak semmi köze a nyelvvizsgához, de az idegen nyelvi 60%-os EMELT SZINTŰÉRT adnak egy középfokút. Tapasztalatból mondom. Természetesen csak Magyarországon elismert. A vitát le is zárhatjuk.
8/8 anonim válasza:
Tudom. Diszlexiás vagyok. De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!