Megbuktattak es nem ezt erdemeltem! Mt csinaljak nagyon gaz?
Én bűnöm, én nagy bűnöm!
Látom a többi kommentet és félő, hogy az lőző miatt ismét le leszek pontozva.
Csak ezért írom:
Igazad van kérdező, hiszen te mindent megtettél azért, hogy sikerüljön a vizsgád. Ott voltál az órákon és vigyáztál arra, ne zavarjad azokat, akik tanulni ülnek be az iskolapadba, ezért aztán az ő sikerük a te érdemed!
Ha tehetnéd, elvennéd diplomáját a kifogásol tanárodtól, ebben is igazad van, hiszen te tudod, hogyan lehetne téged és a hozzád hasonlókat megtanítani bármire, még arra is, amire ők nem hajlandók!
@dubitus - a ló túloldalára ne ess át :) Még akkor sem ha ironizálsz.
A pontozás meg vicc. Mindenki kap egy piros pontot és "jó'van".
Hát, ebből a leírásból ítélve....
De, ezt érdemelted, és nagyon, nagyon gáz.
Nem érdekelnek a pontok, véleményem nem attól függ, kinek tetszik és kinek nem.
Nagyon nem zszeretem, akik mindent jól csinálnak - és ha porszem került gépezetükbe, az mindig másnak hibája.
Anno első gimiben irodalom és nyelvtanból, történelemből, matematikából és angolból buktattak meg. A nevelési tanácsadó azt a véleményt adta, hogy menjek inkább szakmunkásba.
Azért is maradtam, hiszen utáltak a tanárok az én képességeimmel semmi baj nem volt. Anno első héten az összes felmérőt elcsesztem - mivel általános 8-ba nem tanultam semmit ahogy felvettek így év végén csak átrugdaltak, hogy menjek már :-) Eleve negatívummal indítottam aztán mindig karót kaptam :-)
Nem baj mert kellett a diploma :-) a érettségi csak ugródeszka, szükséges rossz :-)
Következő évben szerencsémre új tanári kart kaptam minden tárgyam más tanár tanított mint anno a bukós évben........
leérettségiztem!
Anno írásbeli felvételi volt még nem ez a pontrendszer...felvételiztem jogra...felvettek!
Elvégeztem!
Ne csüggedj és ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!