Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktattak es nem ezt...

Megbuktattak es nem ezt erdemeltem! Mt csinaljak nagyon gaz?

Figyelt kérdés
Angolbol es matekbol potvizsgara kellet mennem, egesz nyarat vegig tanultam a matekon siman atmentem es jol is sikerult. Viszont angolbol nem es ott egy ponton mult es a tanar mindig is arcra ment ez nagyon lejott miutan megkerdeztem mit hibazam. A vizsgamon olyanok voltak amiket nem vettunk evkozben, tetel huzas volt es nem adta meg a teteleket..es meg sorolhatnam mennyi minden. Imadtam az osztalyom es a tobbit is. Most mennek 10.be de igy kezdhetem elorol a gimit es a dupla kicseszes az hogy nem engedik hogy a suliba maradjak mert a beleegyezesunk nelkul kiirtak az iskolabol...Holnaptol mashelyre megyek es rettenetesen felek es izgulok hogy mi lesz. Nem akarom ujra jarni a kilencediket. Nagyon faj hogy elveszitem az osztaly tarsaimat mert ettol nagyon felek
2018. szept. 2. 11:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

Én bűnöm, én nagy bűnöm!

Látom a többi kommentet és félő, hogy az lőző miatt ismét le leszek pontozva.

Csak ezért írom:

Igazad van kérdező, hiszen te mindent megtettél azért, hogy sikerüljön a vizsgád. Ott voltál az órákon és vigyáztál arra, ne zavarjad azokat, akik tanulni ülnek be az iskolapadba, ezért aztán az ő sikerük a te érdemed!

Ha tehetnéd, elvennéd diplomáját a kifogásol tanárodtól, ebben is igazad van, hiszen te tudod, hogyan lehetne téged és a hozzád hasonlókat megtanítani bármire, még arra is, amire ők nem hajlandók!

2018. szept. 2. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Egy teljes nyarat angol tanulással töltök, akkor már megcélzom vagy a nyelvvizsgát, vagy valami papírt, hogy alkalmatlan vagyok nyelv tanulásra és kérek felmentést.
2018. szept. 2. 13:47
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

@dubitus - a ló túloldalára ne ess át :) Még akkor sem ha ironizálsz.

A pontozás meg vicc. Mindenki kap egy piros pontot és "jó'van".

2018. szept. 2. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Hát, ebből a leírásból ítélve....

De, ezt érdemelted, és nagyon, nagyon gáz.

2018. szept. 2. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem érdekelnek a pontok, véleményem nem attól függ, kinek tetszik és kinek nem.

Nagyon nem zszeretem, akik mindent jól csinálnak - és ha porszem került gépezetükbe, az mindig másnak hibája.

2018. szept. 2. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

Anno első gimiben irodalom és nyelvtanból, történelemből, matematikából és angolból buktattak meg. A nevelési tanácsadó azt a véleményt adta, hogy menjek inkább szakmunkásba.

Azért is maradtam, hiszen utáltak a tanárok az én képességeimmel semmi baj nem volt. Anno első héten az összes felmérőt elcsesztem - mivel általános 8-ba nem tanultam semmit ahogy felvettek így év végén csak átrugdaltak, hogy menjek már :-) Eleve negatívummal indítottam aztán mindig karót kaptam :-)

Nem baj mert kellett a diploma :-) a érettségi csak ugródeszka, szükséges rossz :-)

Következő évben szerencsémre új tanári kart kaptam minden tárgyam más tanár tanított mint anno a bukós évben........

leérettségiztem!

Anno írásbeli felvételi volt még nem ez a pontrendszer...felvételiztem jogra...felvettek!

Elvégeztem!

Ne csüggedj és ne add fel!

2018. szept. 2. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Le lett szavazva, hogy Májustól Augusztusig nem lehet felkészülni egy angol nyelvvizsgára, vagy akár egy ismétlő vizsgára. Szóval akkor a tanulással mégiscsak van valami baj! És nem a tanárral, mert a tanár nem volt ott veled nyáron!!! A nyári tanulás sikertelenségét nem foghatod a tanárra.
2018. szept. 2. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!