Egy tantargy ketszer egy nap egyetemen?
Sziasztok!
Haverokkal keszulunk egyetemre, majd a kozepeiskolat befejezve es tegnap nezegettuk az egyik egyetem egyik karanak orarendjet es felfedeztuk, hogy tobb tantargy is szerepel egy nap ketszer az orarendben. Ertem ezalatt azt, hogy pl. hetfoi napon az idegennyelv 12-13ig és aztán 13-14ig is lesz.
Osszeszolalkoztunk ezen, mert en ezt ugy kepzelem el, mint most kozepiskolaban a dupla orakat. Ugyanugy ketszer van egy nap, de nem ugyanazt adja le a tanar mind a 2 oran. A haverok szerint meg pont ellenkezoleg, mind a 2 eloadason ugyanazt adja elo a tanar. Annak mi ertelme lenne?
Megmondom oszinten, hogy egy kicsit elbizonytalanitottak.
Mert ha azt az orarendet veszem alapul, akkor a hetfoi napon 2 db oram lenne csak?! (Mivel egy masik tantargyat is duplazva raktak be.)
Illetve ugyanez van a keddi napon is, konkret pelda:
Penzugytan 8-9
Penzugytan 9-10
Gazd.matematika 10-11
Gazd.mat. 11-12
Tan. Modszert. 12-13
Tan. Mod.tan 13-14
Fin. 14-15
Fin. 15-16
Aztan van olyan is, amikor egymas utan 4szer is ugyanazt a tantargyat szerepeltetik...
Helyreigazitanatok minket?
Köszönöm
Koszi a helyreigazitast rendesek vagytok.
Azt tudom h majd nekem kell felvennem a tantargyakat csak azt nem tudom h pl. amit irtam peldanak orarendbol hogyan derul ki, h ugyanaz e a tananyag, mert ahogy az egyik kommentelo irta, van h egy diak pl. a penzugytanra csak a 9-10 oras eloadasra tud beulni mert 8-9 ig mas eloadason van, akkor a 8-9es penzugytani eloadason elhangzottakrol lemarad?! Ezt nem ertem teljesen. Es ugyanigy sorolhatnam a tobbit is. Ezert kerdeztem, de mar megertettetek velem, h ezt igy nem igazan lehet megmondani, h most a duplikalt orak pont ezert vannak, h az osszes hallgato aki felvette azt a tantargyat ne maradjon le egy eloadasrol sem, vagy ahogy irtatok, ket kulonbozo eloadasrol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!