Első félévben szabadonválasztható tárgy mennyire ajánlott?
Figyelt kérdés
9 tárgyam van, így pont megvan a 30 kredit. Viszont van egy tárgy ami nagyon tetszik. Első félévben mennyire ajánlott ilyennel 'foglalkozni'?2018. aug. 29. 12:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha érdekel, és úgy érzed lenne időd még egy tárgyra, vedd fel nyugodtan. Nekem is volt szabválom első félévben, 35 kreditem volt, de minden sikerült így is. :)
2/6 anonim válasza:
Az első félévben nem muszáj felvenned, ha nem akarod, de ha tetszik valami, vedd fel nyugodtan. 10 kredit kell, szóval elkezdheted gyűjtögetni, ha akarod. De ráér, ha csak később veszed fel őket.
3/6 anonim válasza:
Szerintem inkább kérdezz utána annak a tárgynak, és 2. félévben vedd fel. Lehet hogy jól hangzik a neve, meg a leírás, közben nehéz, semmit nem érő.
4/6 anonim válasza:
Én nem vettem fel semmit első félévben, hogy "szokjam az egyetemet", de a szabválok nagy többsége (nálunk) annyira egyszerű, hogy vizsgára nem igényelnek túl nagy erőfeszítést, úgyhogy simán elfért volna egy-kettő akkor is, kicsit sajnálom is már.
Olvass utána kicsit, aztán, ha tetszik, nyugodtan vedd fel.
5/6 anonim válasza:
Olvass utána, hogy mi a követelmény.
6/6 anonim válasza:
Bármelyik félévben vehetsz fel szabvált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!