Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Első félévben szabadonválaszth...

Első félévben szabadonválasztható tárgy mennyire ajánlott?

Figyelt kérdés
9 tárgyam van, így pont megvan a 30 kredit. Viszont van egy tárgy ami nagyon tetszik. Első félévben mennyire ajánlott ilyennel 'foglalkozni'?
2018. aug. 29. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha érdekel, és úgy érzed lenne időd még egy tárgyra, vedd fel nyugodtan. Nekem is volt szabválom első félévben, 35 kreditem volt, de minden sikerült így is. :)
2018. aug. 29. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Az első félévben nem muszáj felvenned, ha nem akarod, de ha tetszik valami, vedd fel nyugodtan. 10 kredit kell, szóval elkezdheted gyűjtögetni, ha akarod. De ráér, ha csak később veszed fel őket.
2018. aug. 29. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem inkább kérdezz utána annak a tárgynak, és 2. félévben vedd fel. Lehet hogy jól hangzik a neve, meg a leírás, közben nehéz, semmit nem érő.
2018. aug. 29. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem vettem fel semmit első félévben, hogy "szokjam az egyetemet", de a szabválok nagy többsége (nálunk) annyira egyszerű, hogy vizsgára nem igényelnek túl nagy erőfeszítést, úgyhogy simán elfért volna egy-kettő akkor is, kicsit sajnálom is már.

Olvass utána kicsit, aztán, ha tetszik, nyugodtan vedd fel.

2018. aug. 29. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Olvass utána, hogy mi a követelmény.
2018. aug. 29. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Bármelyik félévben vehetsz fel szabvált.
2018. aug. 29. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!