Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemre való beiratkozáshoz...

Egyetemre való beiratkozáshoz szükséges az Taj szám (ez van a tájékoztatóban) tehát nem baj, ha nincs meg a kártya?

Figyelt kérdés
Elvesztettem, és addig tuti nem lesz kész :(
2018. aug. 28. 20:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Tájékoztatótól függ. Nálunk be kell mutatni mindent és fénymásolatot is le kell adni.
2018. aug. 28. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Dehogynem.

Minden! iratot le kell fénymásolni.

2018. aug. 28. 20:27
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
Azért ám ügyes vagy, hogy most intézed ezt. Jövő héten beiratkozás, feltételezem emaileket hónap elején kaptál, vagy ha nem is kaptál egyetem honlapján utána olvashattál volna miket kérnek. Holnap menj be kormányablakba, valami ideiglenest talán adnak amíg megjön.
2018. aug. 28. 20:30
 4/17 A kérdező kommentje:

Ma kaptam e-mailt.

Feltétele a taj kártya kiállításának a rendezett jogviszony?

2018. aug. 28. 20:35
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. aug. 28. 21:57
 6/17 A kérdező kommentje:
Közben megérdeklődtem, és nem állítják ki nélküle. Ráadásul most veszett el, és hiába varázsolnám elő az összeget, az átfutási idő miatt bszhatom. Viszont beszéltem valakivel, aki az általános eljárásban nyert felvételt és hétfőn iratkozott be, azt mondta csak a papírra kell rairni a számot, magát a kártyát nem kértek.
2018. aug. 28. 22:39
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a rendezett jogviszony nem feltétele, mert úgyis külön jelzi ha van elmaradás, de ezt csak taj kártya alapján tudják ellenőrizni. Mindenképp menj be ott úgyis elmondják ha kell hozzá valami, es biztosan el is készül helyben, vagy pedig adnak igazolást.
2018. aug. 28. 22:41
 8/17 anonim ***** válasza:
ha megvan a szám, akkor rendben
2018. aug. 28. 22:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Hol csináltatod a kártyát ?
2018. aug. 28. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Pedig elég hamar meg

szokták csinálni

2018. aug. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!