Ha minden tárgyból kaphatok megajánlott jegyet, akkor végülis nem kell vizsgáznom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén kezdem az egyetemet, ezért vagyok ennyire fogalmatlan, szóval jelenleg annyit tudok, hogy lesz 6 tantárgyam ebben a félévben, mindegyikre lehet megajánlott jegyet szerezni. Ezek szerint, ha nekem "megfelel" a jegy amit a tanár mond, akkor ennyi, pipa, nincs vizsga akár egyik tárgyból sem?2018. aug. 28. 00:11
1/10 anonim válasza:
Igen, a megajánlott jeggyel kiválthatod a vizsgát.
2/10 anonim válasza:
Ahogy az első is írta.
Ellenben nem olyan egyszerű 6 tárgyból is megajánlottat szerezni a legtöbb karon.
Hajrá és kitartás!
3/10 anonim válasza:
Egyetértek a kettessel. Keményen meg kell egy megajánlottért dolgozni. Ráadásul ott általában megadják, hogy hanyastól számít megajánlottnak. Van ahol közepestől, viszonvan ahol csak a négyestől...Míg vizsgán a ketteszótől megvan a tárgyad.Szóval ki van ez találva:-DD
4/10 anonim válasza:
Sok tárgyon max 3-asig lehet szerezni megajánlottat, tehát ha 4-est vagy 5-öst szeretnél, kénytelen leszel elmenni vizsgázni. Legalábbis nálunk így volt.
5/10 anonim válasza:
Nnálunk a Miskolci Egyetemen pl csak 4-es, 5-ös lehet megajánlott, de sok tanár megadja 1,2,3-ra is, utólagos vizsgafelvétellel.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen én is gondoltam, hogy nem csak szép mosolyra adják, remélem évközben ha eléggé odateszem magam akkor meg lesz:) mégiscsak jobb mint egyszerre mindent...
Lenne még egy kérdésem: Ha sikerül mindenből jó jegyet szereznem, és tényleg nem megyek vizsgázni, akkor a vizsgaidőszakban nem kell bejárnom? Vagy ez hogy működik?
2018. aug. 28. 16:08
8/10 anonim válasza:
Vizsgaidőszakban nincsenek órák, csak megadott időpontban vizsgák. Abban a pár hétben csak tanulsz a vizsgáidra és reménykedsz, hogy meglesz mindegyik. Ha megajánlottal megcsinálod az összes tárgyad, ne mondd el túl sok csoporttársadnak :D Naaaaagyon irigyek lesznek. Neked meg lesz pár hét "szabadságod", amikor hallgathatod a sírásukat.
9/10 A kérdező kommentje:
ennyire lehetetlen megcsinálni?:(
2018. aug. 30. 23:56
10/10 anonim válasza:
Nekem tavaly második félévben csak gyak.jegyes tárgyaim voltak, 2 hét alatt lezavartam az egész hóbelevancot, többiek még egy hónapig küzdöttek a vizsgákkal...:P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!