Ovodai dajka? (lent)
Figyelt kérdés
ovodai dajka tanfolyamban gondolkozom,akinek sikerült "letenni" nehéz volt,sok tanulást igényel?2kis fiam mellett nem tudom mennyit tudnék tanulni.köszi2010. jún. 21. 15:23
1/3 anonim 

válasza:

Nem jártam ilyen tanfolyamra.. de nem hiszem,hogy olyan nehéz lenne. Biztosan fel tudsz készülni rá. gondold végig miket is kellhet tanulni: higiénia, takarítás ezt otthon is csinálod., Gyerekkel kapocsaltos teanők ezekről is vna már foglamad. Aztán konyhai dolgok amik siznétn nem lehetnek olyan nehezek. Ami nehézséget okozhat néhány pedagógiai jellegű tárgy de szeirtnem zok is könnyebben tanulhatók. Sok sikert!
2/3 anonim 

válasza:

Oviban dolgozó gyógypedagógus vagyok. Sok dajka menet közben végezte el a tanfolyamot. Ugyan nem tudom pontosan az anyagot, de mindenkinek sikerült, pedig vannak köztük idősebbek és munka mellett csinálták.
Szerintem nyugodtan vágj bele, ha van hozzá kedved.
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem sem lehet olyan nehéz főleg hogy 8általánost kérnek csak és nekem ettől azert több van:)köszönöm a válaszokat
2010. jún. 23. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!