Levelezőnél ez mit jelent? Minden héten vagy kéthetente lennének órák?
"A levelező munkarendű képzésben - az érintett hallgatókkal kötött eltérő megállapodás hiányában - a hallgatók tanóráira tömbösítve, legfeljebb kettő hetenként munkanapokon, vagy a heti pihenőnapon kerül sor."
Azt biztosan tudom, hogy pénteken és szombati napokon lennének megtartva az órák, de azt nem hogy most akkor hetente vagy kéthetente.
egyetemtől függ,
de szerintem a legfeljebb 2 hetente az azt jelenti, hogy 2 hetente vagy ritkábban. Ha minden héten lenne órád akkor az inkább már esti képzés lenne, mintsem levelező, szóval szerintem nem lesz minden héten.
Ha találsz levelezős tantervet, és ott leírják a félévi össz óraszámot, akkor abból ki tudod következtetni esetleg.
Igen, megnéztem azóta és szerintem is kéthetente lesz. A legtöbb órámhoz 15 előadás és kb ugyanennyi gyakorlat van írva. Ez kb pont egy szorgalmi időszskra lenne elég hetente, de ez a szám feleződik szerintem, mert BA-n pl egy olyan előadáshoz, ami heti egyszer volt, 2-t írtak mellé.
Így, ha 7,5-8--cal számolok, akkor pont kijön az, hogy csak kéthetente lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!