Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen mennyire nehéz a...

Egyetemen mennyire nehéz a 4,1 fölötti átlagot elérni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Szakfüggő.
2018. aug. 26. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
VIKen bazi nehez, kommedian meg kb nincs ember alatta:D
2018. aug. 26. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Milyen szakról van szó? A gazdasági karokon nagyon egyszerű, mérnökin meg szinte senkinek nincs meg.
2018. aug. 26. 13:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem járok még egyetemre. Csak általánosságban kérdeztem. De akkor ezek szerint változó
2018. aug. 26. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem annyira nehéz. Nekem volt már úgy is 4-es átlagom, hogy a legtöbb vizsgám (2-4 kredites tárgyak) 2-es vagy 3-as lett (más "kisebb" tárgyakból lettek jobb jegyeim is), viszont 38 kreditet teljesítettem összesen. Ha a kötelező tárgyak mellé felvesz valaki annyi kamu szabvált, hogy 30-35-nél több kreditje legyen, akkor könnyen sikerüljet.
2018. aug. 26. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon változó, teljesen szak-, de még intézményfüggő is. 3-as: Az hülyeség, hogy gazdasági karokon egyszerű lenne. Legalábbis semmiképpen sincs ott a legegyszerűbbek között, úgyhogy rossz példa.
2018. aug. 26. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Az sem mindegy, hogy melyik egyetem, melyik szak, melyik tárgy, éppen ki és hogyan tanítja és milyen szempontok szerint értékeli a tudásod. Valamint az sem mindegy, hogy milyenek a képességeid és mi az érdeklődési köröd stb., mert vannak dolgok, amiket az ember könnyebben és gyorsabban megtanul, megért, míg mást pedig már sokkal nehezebben.
2018. aug. 26. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100000000000 millió dologtól függ. Milyen szak,milyen félév, adott félévben milyen tárgyak vannak stb. Nálunk pl. idén szakdolgozat készítés I. 10 kreditért eléggé fel fogja húzni mindenkinek az átlagát:D
2018. aug. 26. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!