Neptun beiratkozás, segítség! Ebben az esetben mit kell bejelölnöm?
Leérettségiztem és megkaptam az érettségi bizonyítványomat, majd egy évvel később csináltam egy szintemelőt az egyik tárgyból, amiről pedig kaptam egy tanúsítványt.
A Neptunban a beiratkozáskor van egy olyan rész, hogy "előképzettség", ahol az eddigi tanulmányokról, a megszerzett papírokról kell megadni néhány adatot és fel kell tölteni a róluk készült képet. Az érettségi bizonyítványom adatait csak ki kell egészítenem, mert csomó rubrikát automatikusan kitöltött és még fel kell töltenem a fájlt. Viszont nem tudom, hogy akkor most nekem külön meg kell-e adnom a az érettségi tanúsítványom adatait is és azt is fel kell-e töltenem. Ebben tud valaki segíteni?
Köszönöm!
Igazából ott akadtam meg, hogy az érettségi bizonyítványom után egy "+" jel segítségével meg tudok nyitni még egy mezőt, ahol ismételten meg lehet adni külön a tanúsítvány adatait, illetve fel lehet tölteni a képét. Viszont van egy olyan pont, hogy "munkarend", amit kötelező kitölteni (mert pirossal jelzi a hibát) és lehet választani, hogy nappali/esti/levelező. Viszont már az érettségim után szintemelőztem, tehát akkor már nem jártam suliba. Ez zavart meg.
Arra is gondoltam, hogy csak az érettségi bizonyítványomhoz feltöltöm a képét, viszont a tanúsítványomnak már nem ugyanaz a sorszáma és a törzslap száma...nem tudom, hogy az gond-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!