Szerintetek mit csinálna a tanár akkor? (többi len)

Készülj föl, amennyire tudsz, írd le amit tudsz, aztán majd meglátod. Még utána mindig van esélyed, hogy javíts az UV-n. Ha nem sikerül és az UV is írásban van, akkor kérheted (ha rendes a tanár), hogy te mégis inkább szóban szeretnél felelni.
Első éves vagy? Mert eleinte nekem is volt pár ilyen tárgyam, amiből nehezen szoktam meg, a követelési módot. Olyan érdekes, hogy az egyetemen két tanár buktatott meg (egyik nem is jogosan), s mégis ők lettek a kedvenceim, sőt, mind a kettőt szakdoga-konzulensnek választottam és nem bántam meg. Bár társaim azt mondták, hogy nem vagyok normális, de én tudom.
Ők is emberek. Ha látja, hogy értelmes vagy, próbálod elsajátítani, megjegyezni az anyagot, tudsz gondolkodni, nem csak magolsz...
Sok sikert és ne add fel. Ne írj ilyeneket, amiket mondtál, mert akkor azt gondolja, hogy gyenge vagy és leír hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!