Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálna a...

Szerintetek mit csinálna a tanár akkor? (többi len)

Figyelt kérdés
Az egyetemen van egy elég sokat követelő tanárunk(mármint tantárgyilag,pl felemelte a ponthatárokat mert sokan puskáztak meg stb...)És szinte lehetetlen átmenni(legalábbis számomra:D)Szóval azért kapnék vmit(úgyértem lehet belőle bajom,mondjuk kicsaphatnak v hasonló)ha azokra a kérdésekre válaszolnékcsak amiket tudok a holnapi írásbeli vizsgán ,a többihez meg leírnám h nagyon szeretném ha átengedne,még érvelnék is h mért lenne jó,meg azt is leírnám h sok volt a vizsgám és nem tudtam rendesen készülni?Tudom h hülyeségnek hangzik,de csak elméleti kérdés:D
2010. jún. 21. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne alázkodj meg. Amúgy sem érdekli a panaszkodásod, az tuti. Írd le amit tusz+ ennyi!
2010. jún. 21. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se. Ez teljesen megalázkodás. Ha nem érdekli, hogy fogsz utána a szemébe nézni?
2010. jún. 21. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk olvasott fel ilyeneket az egyik legkeményebb tanárunk, úgy, hogy volt a felolvasottak között olyan, amit olyan írt, aki ott ült közöttünk, mert nem sikerült neki tavaly. Nagyon megalázó volt. Az ilyen tanár nem foglalkozik ezekkel, neki az fontos, hogy teljesítsd a követelményeket.
2010. jún. 21. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Készülj föl, amennyire tudsz, írd le amit tudsz, aztán majd meglátod. Még utána mindig van esélyed, hogy javíts az UV-n. Ha nem sikerül és az UV is írásban van, akkor kérheted (ha rendes a tanár), hogy te mégis inkább szóban szeretnél felelni.

Első éves vagy? Mert eleinte nekem is volt pár ilyen tárgyam, amiből nehezen szoktam meg, a követelési módot. Olyan érdekes, hogy az egyetemen két tanár buktatott meg (egyik nem is jogosan), s mégis ők lettek a kedvenceim, sőt, mind a kettőt szakdoga-konzulensnek választottam és nem bántam meg. Bár társaim azt mondták, hogy nem vagyok normális, de én tudom.

Ők is emberek. Ha látja, hogy értelmes vagy, próbálod elsajátítani, megjegyezni az anyagot, tudsz gondolkodni, nem csak magolsz...

Sok sikert és ne add fel. Ne írj ilyeneket, amiket mondtál, mert akkor azt gondolja, hogy gyenge vagy és leír hülyének.

2010. jún. 21. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!