Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Beiratkozásnál minden okmány...

Beiratkozásnál minden okmány adatait meg kell adni?

Figyelt kérdés
Nem írja le sem azt, hogy konkrétan mit kér, sem pedig azt, hogy elég-e egyet feltölteni vagy az összeset, ami nekem van (személyi, taj kártya, lakcímkártya, jogsi). Az összes kell?
2018. aug. 24. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Hova akarsz beiratkozni?

Mit és hova akarsz feltölteni???

2018. aug. 24. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyetemre (PTE BTK), a Neptunban. Van egy olyan rész, hogy “Okmányok” és itt ki kell választani, hogy milyen okmánynak az adatait szeretném megadni, illetve emellé csatolni kell az az okmányokról készült scannelt képeket, tehát fel kell tölteni a fájlokat. Nekem kell kiválasztani az okmány típusát (pl. személyi, jogsi, taj kártya stb.) és egy szót nem ír arról, hogy konkrétan mit kellene feltöltenem. Ezért nem tudom, hogy minden létező okmánynak (amivel rendelkezem a felsoroltakból) meg kell-e adnom az adatait és fel kell tölteni a képet.
2018. aug. 24. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Off, de engem is érdekelne. Én is ide próbálok beiratkozni.
2018. aug. 24. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!