Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Késő elkezdni? Bővebben lent---

Késő elkezdni? Bővebben lent---

Figyelt kérdés

Hali!

Soha nem érdekeltek a természettudományos tantárgyak, de most elkezdtem érdeklődni a kémia iránt.

17 vagyok,általában négyes voltam kémiából,néha,néha hármas eddigi gimis tanulmányaim során,de szimplán csak magoltam,mivel nem érdekelt és nem is akartam hasznosítani.

De most úgy gondolom,hogy szeretnék érettségizni is belőle,de nem tudom,hogy késő lenne e komolyan foglalkoznom vele.

Matekból nem vagyok olyan jó' :D

#kémia #matematika #szám #részecske #természettudományos tt. #rendszerek stb
2018. aug. 23. 19:03
 1/2 madboy0602 válasza:
Hogyne lenne érdemes. Told meg nagyon, mert fel kell zárkóznod, de egyáltalán nem lehetetlen, ne felejts majd el jelentkezni érettségire :) sok sikert
2018. aug. 25. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze sikerülhet, ha nagyon szeretnéd.

A kémia egy elég nehéz tantárgy, sőt, szerintem emelt szinten a matek és a fizika sincs olyan nehéz, mint a kémia.

Nem elég, ha csak magolsz, meg kell értened a feladatokat és az elméletet is. Nyílván nagyon jól jön, ha jó matekos vagy, mivel vannak elég bonyolult számotások is. Illetve jól jön a logikus gondolkodás. Attól is függ, hogy közép vagy emelt szinten akarsz érettségizni, mert nem mindegy. A közép nem olyan nehéz, de az emelt már kemény.

De ha igazán elhatározott vagy simán sikerülhet bármelyik. :)

2018. szept. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!