Megbuktam év végén matekból és angolból akkor most nem iratkozhatok be a középiskolába ahová fölvettek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 11:02
1/6 anonim válasza:
Ha nem mész át a pótvizsgán akkor nem. Akkor évet ismétesz. (hogy vettek fel,ha ilyen rossz tanuló vagy?)
2/6 A kérdező kommentje:
úgy hogy matekot azt amúgy sem tudom és félévig csak geometria volt azt még én is értem az angoltanár pedig egyhónapban 1x jött be kiisrúgták de attól függetlenül még megbuktatott
2010. jún. 21. 11:10
3/6 A kérdező kommentje:
jah és 23-án lessz a beiratkozás akkor nem kell elmennem rá vagy micsoda?
2010. jún. 21. 11:11
4/6 anonim válasza:
(gondolom azért nem bukott meg mindenki 2 tárgyból, tehát a többiek csak megoldották valahogy)
Nem tudom pontosan, hívd fel az iskolát és kérdezd meg.
5/6 anonim válasza:
Nem iratkozhatsz be, amíg nincs meg a pótvizsgád.
Ennek ellenére menj el, és beszéld meg velük a teendőket, ugyanis ők tudnak hiteles válaszokat adni a kérdéseidre, nem a gyakorikerdesek.hu olvasói. Mindenképpen jelezned kell, hogy fenntartod a beiratkozási szándékodat, csak közbejött ez a pótvizsga.
6/6 anonim válasza:
Egy ismerősöm ugyanilyen helyzetben van. De neki már egy hónapja megvolt a beiratkozás. Bement, megmondta hogy ez a helyzet, de simán beiratkozhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!