Helyes szó az, hogy 'ötlet'?
2010. jún. 21. 01:03
1/5 anonim válasza:
Miért ne lenne helyes? Nem hallottad még? Tessék, mondok egy példamondatot.
-Az az ötletem támadt, hogy megajándékozlak a Magyar Helyesírás Szabályai c. könyvvel.
2/5 anonim válasza:
Az első postoló nem az ötlet szót kifogásolta hanem az "ötletxD"-t
3/5 anonim válasza:
Tele vagy helyesírási hibákkal kisfiam! Tessék tanulni, nem "fészbúkozni"!
4/5 anonim válasza:
ajj ne csináljon már mindenki úgy, mintha nem tudná, hogy miről van szó....annál a kérdésnél az első válaszoló azt kifogásolta, hogy az "ötlet szó" egybe volt írva az "ikszdével" ötletxD.....de azért ekkora cirkuszt csinálni ebből ?! :O Tudjuk mindannyian, hogy van olyan szó, hogy ötlet, vagy ha most azt írom, hogy nem, ez a szó helytelen, mert nem létezik, milyen nyelv ez, honnan szedted, akkor elhiszed?Egy sima gépelési hiba volt, nem tudom mit kell ezen ennyire lovagolni....
5/5 anonim válasza:
Tényleg, ha már kiírja, hogy 'xD', akkor miért nem lehet egy elb@szott szóközt odaírni? Nem akarok maradi lenni, de még az xD-t se értem, attól függetlenül, hogy tudom, honnan jött. Nagyon, nagyon gáz.
xDhápfffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!