Egy orvosnak lehet ajak pc-je (alsó ajakban)? És tetoválása felkaron?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 20:02
11/16 anonim válasza:
Jah, mert a sebész 0-24 maszkban van. Ez aranyos :)
Kérdező: Mire sebészként dolgozhatsz is, addigra 30 fölött is leszel pár évvel. Szerintem magadtól is kiveszed a pc-t majd.
Egyébként jogilag nem tilthatják meg.
12/16 anonim válasza:
Azt remélem tudod, hogy a sebész 6 + akár 11 évig is tanul, míg elkezdhet praktizálni... Akinek már egyetem előtt piercingje és tetkója van az nem tűnik olyannak, aki annyira tudatosan meg tudná ezt csinálni...
13/16 anonim válasza:
Utolsó, hol itt az összefüggés?
Amúgy lehet, bár lehet, hogy a piercinget ki kell venni mondjuk balesetveszélyre hivatkozva. A felkaron lévő tetoválást úgysem látja senki, nem nagyon szoktak ujjatlanban járkálni egy kórházban.
Különben az a doki, akinél én szültem, hát elég érdekesen nézett ki :D Fiatal pasi volt, hosszú haja volt, meg mindkét karján csuklóig tetoválás, meg legalább tíz karika volt egy-egy fülében :D És baromi jófej meg kedves volt, és szuper orvos!
14/16 anonim válasza:
20:40-es
Látod a 20:31-nál a szmájlit? ;-)
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem probléma,bár sebésznél talán.De lehet attól is függ mit ábrázol,mekkora...
16/16 anonim válasza:
Hát ha jól csinálod a munkád akkor pont lesz*rnám hogy hány tetko van rajtad. Sőt még örülnék is hogy nem csak azok az unalmas szürke emberek vannak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!