Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tudtok tanácsolni egy...

Mit tudtok tanácsolni egy félős fiúnak érettségin?

Figyelt kérdés
Nagyon lámpalázas tudok lenni és előre félek a keddtől, főleg h a tudásom se biztos...
2010. jún. 20. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Ha tanultál volna rendesen, fele ennyit se kéne izgulni. Itt van még 2 nap, ismételj tisztességesen. Ha tudod az anyagot, nincs mitől félni.
2010. jún. 20. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:

nem tudom, en is parazos vagyok, vagyis nem is tudom,hogy ez felelem-e, de mindenkepp ideges szoktam lenni...

en csak annyit tudok tanacsolni, hogy mindenkepp probalj megnyugodni meg minden!!! en penteken voltam felveteli beszelgetesen es nagyon gazul sikeredett pontosan azert mert ideges voltam es feltem....:(

2010. jún. 20. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de állj be a tükörbe és mondd magadnak... :D Látni fogod magad, hogy hogy beszélsz, esetleg, hogy néz az ki ha a hajadban turkálsz, összekulcsolod a kezed és így nem fog zavarni.

Egyébként én készültem és úgy is nagyon féltem, ez szerintem logikus, mivel mindenki ezt mondja, hogy így az érettségi, úgy... Ne félj, bár ezt hiába mondom! :D

Másik az, hogy fő a magabiztosság. Hányszor mondott félre valamit a tanár? Ha okosan adod elő, akkor el fogják hinni... Ha netán kötekedne a tanár, akkor ne hagyd, a felelet végéig meg sem mukkanhat. Folyamatosan beszélj, olvass a lapról! Légy kreatív! Mosolyogj és csak simán! :D

2010. jún. 22. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!