Neptun teendők? (PTE)
Felvettek a PTE-re, kaptam felvételi határozatot illetve Neptun kódot is amivel már be is léptem. Viszont nem tudom, hogy akkor most mi a teendőm, ugyanis nem tudok módosítani az adataimon, addig azt hiszem a diákot se lehet intézni, a beiratkozás pontra kattintva sem történik semmi a kiválasztott szaknál. Más megtudta ezt már tenni, vagy ha nem mikortól kell ezeket a dolgokat intézni?
Bocsi elég új nekem még ez a rendszer, nem nagyon igazodom ki rajta, de köszi annak aki tud segíteni!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Utolsó: De igen kaptam ilyet és olvastam is az időszakokról de annyira ömlik ilyenkor az emberre az információ, hogy nem voltam biztos. :)
Ja,hát a beiratkozás az csak akkor van ha időszak is.
Én is PTE-s vagyok már,2.éves leszek szóval túl vagyok már ezen az érthetetlen,bonyolult rendszer tanulmányozásán. Ha elakadtok akkor írhattok nekem is itt,ha nem mertek a szakos képviselőitektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!