Mennyire kínos 23 évesen egyetemet kezdeni, főleg ha az alap szak csak 3 év, plusz még a mester is hozzá jön?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 12:27
11/13 anonim válasza:
Az ember nem (vagy nem csak) barátkozni megy oda, hanem főleg tanulni. 34 vagyok, nyilván kevés eséllyel fogok 18 évesekkel komolyabban barátkozni, mert ők buliznak én meg 2 gyereket nevelek. De ettől még, hogy már máshol tart a magánéletünk, egyetemen lehetünk jóban, tanulhatunk együtt. Miért cikiznének vagy én őket? Inkább tanulhatunk egymástól. Tágítja a látókört én úgy látom.
12/13 anonim válasza:
Volt olyan tanítványom, aki 50+ évesen járt hozzám alapszakra! Doktorival, azt hiszem... =:0
13/13 anonim válasza:
Egyrészről senkit nem érdekel hány éves vagy, másrészről elhiheted, hogy nem te leszel a legidősebb. Nálunk a csoport fele legalább 1-2 évet kihagyott gimi után, kifejezetten a 18-19 évesekből voltak kevesen. A legidősebb csoporttársam 26 éves volt, amúgy egy 5 éves osztatlan képzésen. Úgyhogy ne aggódj, nem leszel te ott aggastyán a 23 éveddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!