A Tarkaréti kollégiumban a szobában van tükör?
Illetve mekkora ruhás szekrény van?
Van valami záható, ahova az értékesebb dolgait teheti az ember?
Takarót,párnát adnak?
Nekem felújított szobám volt, arról tudok nyilatkozni, a régi szobákat nem tudom.
Tükör van, elég nagy. A szekrények hatalmasak és sok van, nálunk a szobában 3 üres is maradt, mert összesen nem volt annyi cuccunk. :D Az összes szekreny kulccsal zárható.
Takarót párnát neked kell vinni. :)
Köszönöm a választ :)
Azt még meg tudnád mondani, hogy körülbelül milyen arányban van a felújított és a régi szoba? Illetve hogy golya kaphat e felújított szobát?
Kaphat, én is gólyaként kaptam. Hogy mi szerint osztják, azt mondjuk nem tudom, talán pontok alapján, mivel a folyosónkon mindenkinek 470+ pontja volt.
Tavaly a 4. és 5. emelet jobb oldala volt felújítva, de idén nyáron újítanak még talán ugyanennyit. :)
Amúgy idővel nem fogok zárni, ez tapasztalat :) Hisz elég szomorú h a szobatársaidban se bízol :)
Simán kint fogod hagyni a laptopot miközben nem vagy ott napokig. Tapasztalat, hisz szobatárstól nem lopsz
Amúgy 2 évig tarkás voltam, amikor eljöttem akkor kezdtek el felújítani. Amúgy ha nem férnél el akkor ott az ágyneműtartó. :) Kinizsis leszek (elég valószínű), már másodszorra
De amúgy Tarkán is van minden szobában tükör és mosdókagyló, ez kincs. Hidd el Kinizsiben még visszafogod sírni
A régi szobák se vészesek, egy kis dekor mindenen segít :) Főleg itt lehet dekorálni, az új szobában nem igazán.
De amúgy nem szörnyűek az állapotok, soha semmit nem kaptam el :) amíg ott laktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!