Kollégiumi élet?
Mennyi ruhát visztek magatokkal a koliba, a mosást ott vagy otthon oldjátok meg?
nálunk nem lehetett mosni a koliban, úgyhogy mindig haza kellett vinni a ruhákat.
Na, meg milyen új emberekkel együtt lakni. (Introvertált vagyok és ettől félek a legjobban.)
Nálam introvertáltabb te sem vagy, de sosem volt semmi gond, ne aggódj emiatt. Akik közös szobába kerülnek, még akkor is "összerázódnak", ha egyébként az életben nem barátkoztak volna össze.
Eleinte mindig hoztam-vittem magammal a ruhákat, aztán a koliba tartottam az összeset és amikor hazajártam, akkor mindig csak a legszükségesebbeket vittem ma gammal - könnyebb volt a táska :) Persze nálunk a koliba lehetett mosni, eleinte hazavittem a szennyest, de aztán mostam magamra - mégkönnyebb lett a táska :D
Introvertáltság miatt nem félj. Össze fogtok rázódni a szobatársakkal (lehet eleinte lesznek fennakadások, de mindent meg lehet oldani). Ha meg mégsem, akkor gondolom szobát tudsz majd váltani - megfogod találni a magadnak való társaságot :)
Kollégium válogatja.
Hetente jártam haza, mosni lehet, vannak akik csak félévente jártak haza.
Lakni milyen volt ott? Hát sok pozitívat nem tudok mondani...Ha hajnalig bulizós - nemtanulós típus vagy akkor oké lehet, egyébként nem ajanlom:)
Nàlunk lehetett mosni, 3havonta jàrtam haza, nem vittem haza a szennyest...:D De ha nem lehet akkor kereshetsz mosodát is.
Az összes ruhámat levittem, otthonra csak 1-2régebbit hagytam.
Én is introvertált vagyok és összebarátkoztam a lakótársakkal, ezen ne parázz, sok időt lesztek együtt valószínűleg.
Igaz, elfelejtettem odaírni, hogy egyetemi koliról van szó :)
Hallottam pár rémtörténetet szobatársakról, viszont más opció nem nagyon jöhet szóba. Esetleg nem tudtok valami facebookos csopit, ahol lehet kolis szobatársat keresni? Ez mégiscsak jobb lenne, mintha kapnék 2 random embert.
Az egyik koliban amit kinéztem, van mosókonyha, a másikban viszont nincs, tehát attól függ, hova vesznek fel.
Amúgy köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!