Gólyák! Más sem kapott még az egyetemtől levelet?
Láttam, hogy itt sokan már a Neptunba is belépnek.
Én se emailt, se levelet nem kaptam.
Szerda este hozták nyilvánosságra a ponthatárokat. Ha csütörtökön meg is tudták mindenkiét írni, plusz borítékolni, az leghamarabb pénteken ment postára.
Úgyhogy no para. ;)
Na azóta már én megkaptam az e-mailt.
(Pázmány)
Ma PTE-ÁJK-ról megkaptam egy általános tájékoztatást postai úton, 26-i keltezéssel. (Kollégium, albérlet, gólyatábor, üdvözlet, rövid tájékoztató a neptunról, de eléggé átláthatatlan volt.) Valamint e-mailben kaptam egy 4 oldalas, kidolgozott, pontokba szedett, dátumokkal ellátott "menetrendet", és hasznos információkat, linkeket. Ez sokkal lényegesebb dokumentum, mint amit postán küldtek, nem is értem, hogy miért nem lehet mindent postán és e-mailben is megkapni, az volna a biztos.
A neptun kódot majd augusztusban kapjuk, a kollégiumra való jelentkezéses papíron volt egy augusztus 8-i dátum, de másik papíron nem láttam, szóval gondolom ez csak egy körülbelüli időpont.
(Muszáj kiírnom magamból: a neptun segédleti oldala egy rakat tehéntrágya, gagyi, átláthatatlan. A HÖK által írt papíron 5 szavanként helyesírási hiba és elgépelések, amit nem is értek, a jegyzettömb kivételével a legtöbb szövegszerkesztő szoftvernek van automatikus helyesírás ellenőrzője. A hivatalos oldalakon lépten nyomon olyanba ütközik az ember, hogy feltöltés alatt. Ha valamilyen szöveg fel is van töltve, a tördelést úgy mellőzi mintha fővesztés járna érte. Tisztelet a kivételnek. Azt még megértem, hogy a kormányzati portálokat Mészáros Lőrinc huszonhatodik birkatenyésztő unokaöccse készíti, de azért az egyetemeknél ekkora méretű korrupcióra nem számítottam. Valakinek a valakijének a hozzá nem értő valakije felvette a pénzt majd odaokádott valamit az internetre. Középszintű info érettségin úgy meghúznának ilyenekért, hogy csak na. Az e-mailben küldött word doc felépítése is hiányol bárminemű informatika órán eltanult készséget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!