Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sikerül majd letennem az...

Sikerül majd letennem az érettségit? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Szóval 10.-es voltam, most szeptemberben leszek 11.-es

Eddig szakmát tanultam(2év ismétlés,2év szakma)

Rájöttem,h nemakarok szakmát tanulni,és átíratkoztam érettségire és 11.től folytatom.

2év alatt kell majd a 4éves anyagot megtanulni.

Én most 2évig nem tanultam kémiát,bioszt,fizikát,föcit.

És most majd kell,ráadásul ez az érettségis osztály sokkal nehezebb lesz,mint a szakmai volt(az kb. Hetedikes,8.os tananyag volt)

Szóval,ha most a 2év alatt egyfolytában tanulok,akkor sikerül majd letenni az érettségit?

2010. jún. 19. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen.Sikerülhet,

Én 34 évesen vagyis 16 évvel az iskola után mentem el letenni az érettségit.Én a 4 évet 2 év alatt tettem le.Újra kellett mindent tanulnom,hiszen 16 év alatt sok mindent másképp tanultam,és sokat felejtettem.De sikerült leérettségiznem! Ráadásul munka és gyerek mellett...

Ha nekem sikerült,akkor neked is fog hiszen te még fiatal is vagy,jobban fog az agyad!!!

2010. jún. 19. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
persze, bármi sikerülhet :)
2010. jún. 19. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 4 éven keresztül szakmunkásba jártam, majd elvégeztem. Tavaly mentem intenzív érettségire, ahol 2 évem volt letennem az érettségit. Most érettségiztem, vagyis a szóbeli még hátra van.

Persze, hogy lehetséges, ha szorgalmasan fogsz tanulni, mindent megtanulsz, amit a tanár kér, és még van hozzá kellő önszorgalmad, akár 90% felett is meg lehet csinálni mind az írásbelit, mint a szóbelit. :-)

Nekem nem lett a legfényesebb, mondjuk megtanultam általában azt, amuit követeltek, viszont nekem az a +2 év még kellett volna... DE! Ez én vagyok, nem te, és te biztosan meg tudod csinálni! :-)

Jövőhéten szóbelizem, szurkoljatok, ezért járok suliba 6 éve! :-)

2010. jún. 19. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!