Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átjelentkeznem kell, vagy...

Átjelentkeznem kell, vagy újra felvételiznem?

Figyelt kérdés
Orvosira szerettem volna menni, nem lett meg elegendo pontom. Elte biologia szakara viszont felvettek. En eddig ugy tudtam, hogy ujra kell felveteliznem, viszont a napokban azt mondta vki, hogy hasonolok az orak elso evben biosz szakon es az orvosin. Ez mennyire igaz? Eleg csak egy atjelentkezes? (Mondjuk ezt nehezen hiszem). A masik kerdesem pedig az allamilag tamogatotsag lenne. Ugye bar az allam 12 felevet tamogat (orvosira asszem 14 szemeszter), ha elkezdem a bioszt es ujra felvetelizek, akkor ujrakezdodik a szamolas, vagy ez az evem elment? Es ha nem jarok vegig egy evet, csak par honapot, hogy kiprobaljam? Elore is koszonom a valaszaitokat

2018. júl. 28. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Újra kell felvételizned.
2018. júl. 28. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A biosznak nem sok köze van az orvosihoz, teljesen más tárgyak vannak.

Orvosihoz 2 emelt kell eleve.

A bioszon elhasznált féléveket nem kapod vissza, levonják az összes félév számából. Tehát nem kezdődik elölről a számolás.

Felvételizz újra mindenképp.

2018. júl. 28. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igen, emelteztem kémiaból éa bioszból, csak hát nem gyűlt össze elegendő pont. Jelentlezhetek okj-s képzésre, ha felvettek?
2018. júl. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!