Lusta vagyok tanulni, semmi motivációm. Mit tegyek? 16/l
Figyelt kérdés
Osztálytársaim már most elkezdtek tanulni 10.re, de nekem semmi kedvem. Ezzel nem is lenne baj, de külön tanulok németül, már 6 éve. De megszólalni még most se tudok. 2 hetente járok 1x. Mindig az utolsó pillanatban csinálom meg a házit és természetesen semmit sem tanulok. Pedig szeretnék megtanulni legalább egy idegen nyelvet.
Ez a halogatás nem csak itt van, suliba este 10 előtt sose tanultam már az utolsó 3-4 hónapban. Egyszerűen nem tudtam rávenni magam. Pedig elterveztem, de semmi.
Ezzel nem is lenne baj, de a német idegesít a legjobban. Mit csinálhatnék? Suliba nem tanulok németül, csak angolul. Ez a 2 heti egy órám van németből.
Hogy motiváljam magam?
2018. júl. 28. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!