Közvetlenül beiratkozáskor át lehet jelentkezni másik szakra egyetemen, ha megfelelek a felvételi kritériumoknak és ponszámoknak?
Felvételiztem mérnök informatikus képzésre és biológiára is két külön városban. Mérnök informatikusira nem vettek fel, mert ott nagyon magas volt a pontszám, viszont a szegedi biológiára igen.
Lehet olyat csinálni szegeden, hogy biológiáról mérnök informatikára átjelentkezzek rögtön az elején, vagy hol felvegyem párhuzamos képzésnek rögtön?
Most már látom én is a Neptunban, hogy nem jelenik meg szabadon választhatóként csak úgy más szak tárgya.
TO lesz ebből. Rémlik az is, mintha a Moduloban lenne esetleg egy külön tárgyfelvételi pont is ilyen esetekre?
Dehogy akarok én mindent felvenni egyszerre:D Elvetelmült nem vagyok.
Szeretnék egy egy infós tárgyat, pl programozást felvenni. Bioinformatikát akarok végül csinálni, csak olvastam, h külön külön annyira nem jó, h vki csak infót, vagy csak biológiát tanulna, mert az olyan feles megoldás. Egyszerűbbnek tűnik felvenni a másik szakról pár tárgyat, és részben hozzátanulni.
Fentebb hülyeséget írtam, bocsánat.
Szóval amit akartam írni, bionika szaknak nem mondták, sokan, h lenne érelme, mert nem lehet ott tanulni rendesen csak félig meddig infót vagy biológiát, ezért javasolták nekem a csak biosz vagy csak infó alapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!