bekuldted a jelentkezest es elso helyre hotel magister 2 agyasat irtad nem? akkor meg mert ne lenne.
2018. aug. 2. 15:34
12/23 A kérdező kommentje:
Hát, a jelentkezésnél a lapon nem lehetett megkülönböztetni a 2, illetve 2x2 ágyas szobákat
2018. aug. 2. 16:48
13/23 anonim válasza:
2x2 ágyasról beszélek én is. Mi avval a bajod? 2-en lesztek egy szobába.
2018. aug. 2. 16:52
14/23 A kérdező kommentje:
Arrol tud valaki valamit, hogy van-e lehetoseg a bekoltozes utan cserelgetni, vagy 2x2 agyasban fiu-lanyt engednek?
2018. aug. 11. 10:17
15/23 anonim válasza:
Mármint mit akarsz cserélgetni?
Egyébként szerintem nem igazán érted, hogy a 2x2 ágyas az nem 4 ágyas..
2018. aug. 11. 19:12
16/23 anonim válasza:
Eléggé megkavaró, de a 2x2 ágyast úgy kell érteni hogy 2 db külön bejáratú szoba amihez tartozik 1 közös fürdő.Ha felmész a hotelmagister.hu-ra ott a szobáknál megtalálod. :) Csak 2 ágyas szobák vannak 78 db, 160db 2x2 ágyas van, és 2db 1 ágyas. Tehát nem 4 ágyasak a szobák, csak 2. Nem tudom benne vagy e pannonos gólya csoportban (de a kiírásod ismerősnek tűnik), de ott írták hogy egyelőre nem tudni a szobabeosztást, majd a koleszos gólyatáborban mindenre választ kapunk szerintem. :)
~Egy szintén friss Magisteres~
2018. aug. 12. 15:15
17/23 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy igy neznek ki a szobak, voltunk is cirka masfel honapja a Magisterben lecsekkolni oket. Csak elsosokkent nem kaphattunk 2 agyas szobat, legalabbis a listat megnezve, pedig parommal egymast irtuk be. De remelem lesz lehetoseg cserere, osszekoltozesre.
2018. aug. 12. 20:06
18/23 anonim válasza:
de nem erted, hogy a 2x2 es 2db 2szemelyes szoba????
2018. aug. 13. 10:59
19/23 anonim válasza:
Ha megnézted akkor mi a fenéért nem érted hogy ott max 2 ágy van egy szobában??? A hivatalos oldalon is tisztán le van írva....
2018. aug. 13. 18:14
20/23 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még, de nem fogják engedni. A 2 agyas szobat sosem adnak elsőéveseknek. (Utána is csak a legjobb tanulóknak. Jellemzően doktori hallgatók és a szeniorok ("szintfelelősök") kapják azokat.) 2x2 agyas pedig nem lehet koedukalt. Az oke hogy ti egy par vagytok, de a blokktarsaitok (akikkel osztoztok a furdon) bezavarnak a kepbe. Vagy harom lany melle dobnal be egy fiut (akit ket lany a harombol nem is ismer) vagy ugyanez forditva a nemeket. Ezt nem vallalja a koli. Nincs ilyen lehetoseg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!