Debreceni Egyetem Kollégiumba való bekerülés?
Figyelt kérdés
Szép napot!
Tegnap vettek fel a Debreceni egyetem GTK karára egészségfejlesztő rekreációszervező szakra.
Miskolci vagyok és érdeklődnék ,hogy hogy működik a kollégiumba való jelentkezés.
Kapok postai értesítést a felvételemről és abban lesz a formanyomtatvány vagy a neptunon keresztül? ( És a neptunba való belépés is csak akkor lehetséges ha megkaptam az email és/vagy a postai levelet?
Válaszokat előre is köszönöm!
2018. júl. 26. 19:57
1/3 anonim válasza:
Majd küldik emailben a Neptun hozzáférést, levélben pedig le lesz írva minden részletesen. Egyébként majd a koli.unideb.hu-n kell bejelentkezni a Neptun azonosítóval, ott ki tudod tölteni az igénylőlapot, kinyomtatod, aláírod és igazolásokkal együtt postára adod a megadott címre.
2/3 anonim válasza:
A kollégiumi jelentkezes valoszinuleg a jovoheten fog megnyilni, de addig is nezd at es szerintem kezdd el beszerezni a szukseges igazolasokat hogy aztan azzal mar ne kelljen foglalkoznod.
Egyebkent en is kollegista vagyok a GTKn, szoval barmi kerdesed lenne fordulj hozzam nyugodtan:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Írtam privátot!
2018. júl. 31. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!