Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikortól lehet gyakornoki...

Raji97 kérdése:

Mikortól lehet gyakornoki munkát vállalni?

Figyelt kérdés
BGE-PSZK gazdinfóra felvettek tegnap, aztán szeretnék szeptembertől gyakornokként dolgozni.

2018. júl. 26. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Amint találsz helyet magadnak.
2018. júl. 26. 08:58
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor nincs ilyen, hogy másod évestől lehet csak menni?
2018. júl. 26. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, de nyílván nem első féléveseket preferálják.

- A legtöbbjük nincs készen a munkára még akkor sem ha azt hiszi magukról. Náluk gyakori ez ehez hasonló kifejeltések "Én már tudok programozni. 14 éves korom óta csinállom". Majd kiderűl, hogy az emelt érettségit lazán megtudja csinálni és tud egy kicsi HTMLt és CSSt meg ilyenek. Amiről azt hiszi, hogy rettenetesen jó, de még mindig bőven kevés egy gyakornoki álláshoz.

-Meg persze ha kompetens is, amíg nem járta le az egyetemnek legalább első félévét nem fogja tudni milyen odafigyelést és munkát igényel az egyetem elvégzése és nyílván a cégeknek sem jó ha túl vállalod magadat és nem tudsz rájuk koncentrálni...

Szerintem várj minimum 1 félévet.

2018. júl. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!