Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meg lehet tudni valahogyan a...

Meg lehet tudni valahogyan a LEGMAGASABB pontszámú felvett hallgató pontszámát? (az adott szakra, felvi 2018)

Figyelt kérdés
Érdekelne nem csak a legkisebb, de a legnagyobb pontszám is. Meg lehet ezt valahol nézni esetleg?

2018. júl. 25. 20:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Én 170 ponttal teljesítettem felül tavaly a ponthatárt :D akkor engem is bántott, hogy gyenge teljesítménnyel is be lehetett kerülni. De utólag úgy gondolom, hogy az érettségire megszerzett tudás nagyon sokat segített az első évben, úgyhogy mégis megérte tanulni
2018. júl. 25. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Gazdasági szak?
2018. júl. 25. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
19%
Nekem 165 ponttal több... 280 helyett 445
2018. júl. 25. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Én pár éve, amikor felvételiztem, írtam a felvinek, és megmondták :)
2018. júl. 25. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 60 ponttal van több, egyáltalán nem zavar. Nem bántam meg, hogy tanultam sokat, és készültem emeltre nyelvvizsgára meg mindenre, mert ezt a tudást nem vehetik el tőlünk, csak a hasznunkra válik majd meglátod. Gratulálok mindenkinek ☺️
2018. júl. 26. 08:42
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Osztálytársam SZTE bioszra ment, 280 volt a ponthatár, neki 466 lett. Szóval innentől nincs miről beszélni, hogy ki hogy érzi magát, mert van plusz x pontja. Örülj neki inkább, pihenj egy kicsit, aztán úgyis kezdődik az egyetem! :)
2018. júl. 26. 08:47
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Én még a korábbi pontszámítós rendszerben felvételiztem. Ott 120+24 pontot lehetett szerezni. Gyűjtögettem a pontokat, emelt érettségi, nyelvvizsga stb, lett 121 pontom. A szakomra 90 kellett csak (az volt akkor az állami minimum). :D Mondjuk lehet azért nem zavart, mert várható volt, hogy ennyi lesz, de biztosra akartam menni.
2018. júl. 26. 10:24
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
Max a felvettek átlagos pontszáma lesz fent valahol. Az alapján is meg tudod nézni, hogy àtlag feletti vagy alatti a pontszámod
2018. aug. 4. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is szomorú voltam annó. De kiderült, hogy az átlagpont is 62 ponttal a ph felett volt. Nálunk mutatták az eredményeket, volt 500 pontos is.
2018. aug. 4. 12:59
 20/20 anonim válasza:

Mernokinfora vettek fel par eve. Kozepsuli 3. ev vegen info es matek elorehozott erettsegim 80 es 90 szazalekos volt (nem tanultam rajuk nagyon, mindig megcsinaltam a hazikat 3 evig, biosz tori kemia foldrajz irodalom stb-t 2-es 3-as szinten probaltam tartani, matek info fizika angol-bol mindig a 4-es 5-os volt a cel es ezt a szuleim is elfogadtak.) Duplaztam igy lett 340 pontom asszem, a hatar 280 korul volt. Ez igy nagyon low, jol mondja a kerdezo. Elso felev az egyetemen szenvedes volt.

Semmibol nem emelteztem vagy nyelvvizsgaztam.

Az az igazi kihivas amit a regebbi felvetelizok vagy a komolyabb (?) szakra jelentkezok csinaltak, extra dolgokat kellett teljesiteniuk.

Szerintem azert vesznek fel ennyi embert, mert... penzre megy minden. Meg kell is a szakember mert hiany van. Nemtom. Sokan nem fejezik be, de kozben a penzuk megy mindenfele valakik zsebebe. Valos elszantsag meg megfelelo tanulo kornyezet kell egy szakhoz, nem az hogy felvegyenek kozepsulibol.

De grat a felvetteknek es kalappal.

2018. aug. 4. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!