Meg lehet tudni valahogyan a LEGMAGASABB pontszámú felvett hallgató pontszámát? (az adott szakra, felvi 2018)
Mernokinfora vettek fel par eve. Kozepsuli 3. ev vegen info es matek elorehozott erettsegim 80 es 90 szazalekos volt (nem tanultam rajuk nagyon, mindig megcsinaltam a hazikat 3 evig, biosz tori kemia foldrajz irodalom stb-t 2-es 3-as szinten probaltam tartani, matek info fizika angol-bol mindig a 4-es 5-os volt a cel es ezt a szuleim is elfogadtak.) Duplaztam igy lett 340 pontom asszem, a hatar 280 korul volt. Ez igy nagyon low, jol mondja a kerdezo. Elso felev az egyetemen szenvedes volt.
Semmibol nem emelteztem vagy nyelvvizsgaztam.
Az az igazi kihivas amit a regebbi felvetelizok vagy a komolyabb (?) szakra jelentkezok csinaltak, extra dolgokat kellett teljesiteniuk.
Szerintem azert vesznek fel ennyi embert, mert... penzre megy minden. Meg kell is a szakember mert hiany van. Nemtom. Sokan nem fejezik be, de kozben a penzuk megy mindenfele valakik zsebebe. Valos elszantsag meg megfelelo tanulo kornyezet kell egy szakhoz, nem az hogy felvegyenek kozepsulibol.
De grat a felvetteknek es kalappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!