Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Neptunon belül hol lehet...

Neptunon belül hol lehet jelentkezni a kollégiumba?

Figyelt kérdés
Most először lennék kolis, és kíváncsiságból beléptem a Neptunba, hátha megtalálom, pontosan milyen dokumentumok fognak kelleni. De sehol nem találom, hol keressem?
2018. júl. 25. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy milyen dokumentumok kellenek hozzá, általában az egyetem oldalán találod meg.

Magát a jelentkezést talán ügyintézés fül alatt, kollégiumi jelentkezésnél. De felsőbbéveseknek már kellett jelentkezni.

2018. júl. 25. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Mesterképzésre megyek, elvileg holnaptól lehet majd beadni a kollégiumi jelentkezéseket. Az Ügyintézés fül alatt viszont nálam nincs ilyen. :/
2018. júl. 25. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi.:)

Érdekes, lehet nem neptunon keresztül kell nálatok.

Suli honlapján nézted?

Melyik egyetem?

2018. júl. 25. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad melyik egyetemre jársz, és őszintén nem tudom, hogy ez egyetemenként mennyire egységes/eltérő, de nálunk pl. nem Neptunon keresztül kell jelentkezni koliba, hanem Modulon. (SZTE)

Azon belül pedig EHÖK --> Általános szociális helyzetfelmérési adatlap, és emlékeim szerint ha ezt kitöltötted, utána mellé lehet csatolni egy kollégiumot igénylő kérdőívet is.

2018. júl. 25. 17:03
 5/5 A kérdező kommentje:

SZTE-ről megyek az ELTE-re.

Elvileg Neptunon keresztül kell, de ott semmi nyoma. :D Azért köszönöm a válaszokat!

A jelentkezés sorrendjének ugye nincs semmi jelentősége?

2018. júl. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!