Holnap lesz a ponthúzás. Ki, hova jelentkezett? Hány pontotok van és mekkora emelésre számíttotok?
BGE-PSZK gazdinfó itt, 344 ponttal.
Remélem max 20 ponttal emelkedik meg.
Szia, először is, sok sikert neked, és mindenkinek! :)
Én SZTE - JGYPK gyógypedagógiára jelentkeztem, 430 pontom van. Tavaly 363 volt a ponthatár, remélem, nem emelnek 67 ponttal. :D Igazából én csak attól félek,hogy a dokumentumoknál nem-e a szúrtam el valamit, hiába néztem át rengetegszer. Mindenhova az van írva, hogy feldolgozva,meg ki van írva a pontom is. :D De nyugodt akkor leszek valószínűleg, ha jön az SMS. Meg sok barátomért izgulok, hogy sikerüljön mindegyiküknek. :)
Hát fiúk-lányok, ezekkel a szép eredményekkel igencsak megbánthattatok valakit, mert szépen lehúzta a válaszaitokat. ;)
PTE-ÁJK, 433 pontom lett.
Nem aggódom, hogy a 284 pont bárhova is emelkedik.
BME VIK mérnökinfó
398 pontom van, szerintem nőni fog a tavalyi 375-ös ponthatár, de kizártnak tartom, hogy annyira megugrana, hogy ne vegyenek fel.
Sok sikert srácok, remélem, holnap lesz okunk ünnepelni! :)))
PPKE BTK keleti nyelvek és kultúrák - arab szakirány :)
344 pontom van, tavaly 295 volt. Remélem 300 körül lesz :)
Sok sikert mindenkinek!:)
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyáltalán nem kell izgulnom. ELTE csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra jelentkeztem, tavaly 296 pont kellett, nekem 430 van. (Csak a magyart és a választottat nézik, ami nekem az emelt olasz.)
Sok sikert mindenkinek, kívánom, hogy este mindenki megkapja az SMS-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!