Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a BME-VIK gólyatábora?...

Milyen a BME-VIK gólyatábora? Érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
Villamosmérnöknek megyek, úgy általában az egyetemi gólyatáborokról nem hallottam jót.

2018. júl. 23. 16:28
1 2 3
 21/21 buffetboy válasza:
Most a BME-VIK “ovszerbalheja” miatt kerestem es akadtam ra erre a kerdesre. Koszi mindenkinek a valaszokat es foleg a ket utolso valaszolonak az aktualisabb infokat. En mar eleg regen vegeztem (2006), de nem banom, hogy akkor se mentem el a golyataborba. Batyam elottem vegzett 4 evvel, o volt rajta es hasonlokat meselt, mint az itt valaszolok tobbsege, valamint elotte kozepsuliban mar voltam es nem jott be ez a “megszivatunk, mert annak idejen mi is szivtunk” mentalitas. Ahogy tobben is irtak, boven lesz ido ismerkedni a tobbiekkel, alapkepzesen a legtobb ora egyutt van oriasi eloadokban, csak a gyakorlatok vannak kisebb tantermekben. Mindenkinek sok sikert kivanok! 🙂
aug. 17. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!