Valaki aki a gödöllői Kurinszki autósiskolánál végezte a jogsiját, mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Én is náluk csinálom de a forgalmi óráknál problémába ütköztünk a pénzügyekkel kapcsolatban mert már majdnem 200000 forintnál tartunk úgy, hogy 30 órán felül nem vezettem és még nem is vizsgáztam... akkor hogy is van ez?2018. júl. 22. 00:33
1/4 Andizsuzsi válasza:
Amikor beiratkoztál, nem tudtad, mennyibe kerül egy óra? Elméletileg írtál alá egy képzési szerződést.
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem emlékszem ilyenre, de a honlapjukon is azt hirdetik, hogy bukás nélkül 140000 Ft-ból kijön a forgalmi vizsga, kilométerenként 200 Ft lenne, és itthon visszanéztük, hogy merre jártam mert sajnos a kilométer órát nem figyeltem amikor vezettem, jóval kevesebb jött ki ráadásul úgy, hogy 100 kilométert még plusszba rászámoltunk...
2018. júl. 22. 10:54
3/4 anonim válasza:
A névadó pasi elég perverz, több hölgyismerősöm is nála járt vagy gyakorolt és mindegyiküket fogdosta, kikezdett velük, pedig volt amelyik férjnél volt. Ráadásul még ez is, amit írtál...
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Ezt én sem most hallom először, velem is volt hasonló de szerintem még nem a kikezdés kategória, hát azt meg kell hagyni, hogy tényleg perverz egy ember...
2018. aug. 2. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!