Érettségin milyen esetekben jár dicséret?
Figyelt kérdés
Nem mintha arra hajtanék, csak kérdezem. :)2010. jún. 18. 20:54
1/7 anonim válasza:
No, szerinted? :)
Kihúzod a tételt, kidolgozod, leülsz felelni, és miközben mondod a tételt, a tanár szemébe nézel, mosolyogsz is akár, és elmondod jól az anyagot..., mindenből természetesen.
Hajrá! :) Neked mikor lesz a szóbelid? Nekem jövőhéten. :S
2/7 anonim válasza:
Ált. a maxos vagy ahhoz közeli szóbeli feleletért szoktak adni. Nálunk ha jól emlékszem 1 db ilyen votl:D
3/7 anonim válasza:
Én kaptam minden tantárgyamból,maximális pontszámú felelet kell hozzá és jó előadókészség.Nagyon büszke vagyok rá,de sajnos örülni nem tudok neki,mert közben történt egy tragédia és másra most nem tudok gondolni.
4/7 anonim válasza:
Én is kaptam mind a három tárgyból, amiből most érettségiztem:)
5/7 A kérdező kommentje:
De akkor max. pont kell, vagy csak ahhoz közeli? Utolsó előtti, sajnálom, ami történt, de gratulálok is!
Első: hétfőn megyek! :)
2010. jún. 18. 21:45
6/7 anonim válasza:
Tavaly én kaptam úgy, hogy jó eredmény: írásbeli + szóbeli
meg olyat is, hogy jó szóbeli.
7/7 anonim válasza:
Milyen dicséret? Mi akkor kaptunk, mikor megkaptuk a bizonyítványt. Középszintnél 90% felett, emeltnél 80% felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!