Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak én nem örülök annak,...

Csak én nem örülök annak, hogy leérettségiztem?

Figyelt kérdés
Világ életemben jó tanuló voltam,főleg felelni szerettem.De érettségin leblokkoltam teljesen.alig tudtam valamit beszélni,nem jutott eszembe semmi.tiszta ideg voltam végig.nagyon elrontottam mindent.bárcsak ne lennék még túl rajta.biztos h ugrott így az egyetem:(
2010. jún. 18. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
nem hinném, hogy olyan jó tanuló voltál, ha érettségin alig tudtál makogni valamit.
2010. jún. 18. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
ha tényleg jó tanuló voltál, akkor valamicskét csak tudtál, és a tanáraid biztos nem tesznek neked direkt keresztbe, ha tudják, h egyetemre szeretnél menni. fel a fejjel! érettségin a korrektség mellett az empátia is játszik!
2010. jún. 18. 18:57
 3/4 anonim válasza:
Megtudlak érteni, mert én is elég drukkos voltam, s sajnos magolós is, ezáltal gyakran leblokkoltam én is. A férjemmel együtt érettségiztünk, elótte feleltem, a kérdés,tétel kihuzásakor csak egy-két kulcsszót sugott oda nekem, s máris beugrott hogy miről is van szó. Sajnos ilyen voltam, de 4-esre leérettségiztem.
2010. jún. 18. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
a négyes nekem is meglesz,de nekem sajnos az ötös kellett volna:(
2010. jún. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!