Hétfőn érettségizek és nagyon félek, sztetek mit tegyek?
1 tárgyról van szó, választott, föci.Nem szeretem,. és még 20 tétel hátra van a 40ből, nem megy a fejembe, olyan témák vannak, amiket nem is értek és térképben sincs sok segítség.Tudom, lehetett volna időm felkészülni, de most már mindegy..Eddig a 2est, 6ost kihagytam, mert úgyse menne, mi lesz ha azt húzom?Nagyon enm akarok póttételt húzni :S
A másik:
nagyon pirulós vagyok és szégyenlős is nem tudom h fogok folyamatosan beszélni 8 ember előtt, akik mind engem néznek :( még ha talán tudom is vmennyire azt a tételt, amit kihúzok :S Tanácsoltok vmit?Aki átesett rajta és bizonytalan volt tanulás szempontjából is?
Ja és, hogy térjek rá az A tétel után a B-re?(nem összefüggő)

Szia!
Én kedden megyek, nekem kb 70tételem van erre a pár napra. Nekem is lett volna időm tanulni, de ez van... Mostmár ezerrel tanulok.
Én is nehezen tudok szóban felelni, de azt javaslom neked, hogy nézz inkább magad elé vagy a térképet és akkor hátha nem kavarodsz bele. Velem az van, h elkezdek mondani egy tételt, simán megy, elnézek máshova, vagy felfogom, h mindenki engem néz, akkor leblokkolok. Én is félek nagyon, de eddig sok mindenkinek sikerült és nekünk is fog, hidd el! :)) Nagyon szurkolok, majd írd meg, hogy sikerült!!!!

Csak két ember fog hallgatni a nyolcból, a vizsgabiztos és a vizsgáztató tanár. A többi tanár a saját tantárgyával lesz elfoglalva (értékelni az előtted levőket, papírmunka, ilyesmi).
Amúgy meg még csak péntek van, még nincs minden veszve. Kérdezz meg mondjuk valakit, aki érti az anyagot.

en is parazos voltam, amig suliba jartam soxor inkabb azt mondtam nem keszültem csak ne kelljen kimennem felelni... az erettsegi elött tövig ragtam a körmeimet, kiüteses lettem a sok idegessegtöl, lefogytam es meg a bölcsessegfogam is elkezdett nöni... aztan minden rendben lezajlott, tulestem rajta... ennek mar 6 eve:)
egyebkent vicces volt, tökre be voltam parazva meg minden bajom volt, aztan mikor kihuztam a magyar tetelt elkezdtem nevetni m ugyanazt irtam irasbelin is ami 5ös lett... szoval megnyugodott a lelkivilagom es onnanstol mar a többi se izgatott annyira... ugy voltam vele a kettes legyen meg a többi nem erdekel:D amugy 4es atlagom lett...

Szia!
Én holnap megyek (remélem, hogy szombaton már mindenki inkább menne a családhoz haza, ezért hamar végzünk, és jól :D ). Rettenetesen izgulok, én a törivel vagyok úgy, ahogy Te a földrajzzal. Soha nem érdekelt, remélem, majd a forrásokra tudok támaszkodni.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy hangosan olvasd át a tételeket, akkor több megragad, ha hallod a hangod. És a vizsga előtti napon már ne tanulj. Azt hagyd meg egy kis pihenésre, hogy csak magaddal foglalkozz, és lelkiekben felkészülj.
Ne izgulj, a 8 emberből egy sem azért lesz ott, hogy Neked keresztbe tegyen. Az iskolának sem jó, ha bukás van ;) Csak legyél magabiztos, akkor is, ha úgy érzed, nem vagy biztos a tudásodban. Szerényen, kedvesen, de önbizalommal!
Szorítok minden érettségizőnek, nemsokára túl leszünk már rajta :)
Üdv!
Kukucs, ismét én vagyok (utolsó). Jelentem, nem vész a szóbeli. Egy titok van: nem szabad őket hagyni, hogy szóhoz jussanak! Beülsz, és folyamatosan beszélsz. Nekem így lett ötös az összes, egy-két pont veszteséggel. Szinte mindegy, hogy mit mondasz, csak kicsit kapcsolódjon a témához. Szorítok!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!